Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-14, 20:25   #2722
Naciaaa1991
Zadomowienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Ja mam 38 (a tak koniec podstawówki, jak noga mi skończyła rosnąć, to miałam 40 ), ostatnio coraz częściej 37, szczególnie letnie buty.
Szpilki 37 po kilku 18stkach tak się rozbiły, że mi z nogi lecą a były śliczne szukam teraz czegoś podobnego na resztę 18stek, studniówkę... Ale tylko skórzane, inaczej mam murowane starte pięty do krwi bo mam takie dziwnie wystające.
I poszukiwania kozaków z moimi łydkami: jak znaleźć takie, które po wsunięciu w nie spodni nie spadną

Wtedy to ja będę jeszcze reakcje pisać albo uczyć się pojęć typu strumień indukcji magnetycznej, samoindukcyjność, zawada

A ja właśnie nie mogę "rozchodzić" pewnych butów (kiedy przymierzałam, wydawały mi się dobre...) i zamierzam je sprzedać na Allegro Nawet szewc nie pomógł. Rozbił je i nadal ciasnota. Tak to ani kasy, ani butów nie mam.
Tzn.raz je założyłam... Do teraz mam rany i próbuję je zaleczyć

Jak dobrze, że już nie mam fizyki... Ale chemie niestety tak

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Edytowane przez Naciaaa1991
Czas edycji: 2009-09-14 o 20:27
Naciaaa1991 jest offline Zgłoś do moderatora