|
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
witajcie mamusie pisalam wczesniej ze jak znajde chwilke to napisze troszeczke o mnie a wiec zaczynam w styczniu tego roku jacy my bylismy szczesliwi data porodu byla na 29 wrzesnia a wiec za pare tyg jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy dbalam o siebie maz traktowal mnie jak jajeczko na miekko az poszlam na pierwsze usg( jestem w angli tu robia dopiero w 14 tyg ciazy ) pewna siebie podniecona a tu takie wiesci ze mam puste jajo plodowe ale jak to zapytalam przeciez nie plamilam i dokonca czulam sie jakbym to byla ciaza znalazlam polska klinike w londynie mieszkam ok godz od londynu i tam poznalam mila ginka ktora powiedziala ze tak sie zdarza i bym jak najszybciej zaczela sie starac o malenstwo a tu raptem pol roku minelo i jest juz nie puste bylam na usg u tej milej ginki w srode malenstwo bedzie mialo 5 tyg najlepsze ze data porodu jest na 21 maja a to tak jak pisalam dzien po rocznicy slubu albo 4 dni przed meza urodzinami noi ja jestem z 5 maja och zeby byl to szczesliwy maj dla mnie jak i dla was mamuski przepraszam ze sie tak rozpisalam ale chce bysmy sie lepiej poznali nie napisalam to jest moje pierwsze malenstwo zapomn ialam dopisac do priva jestem z snodland w uk
Edytowane przez angkorcz
Czas edycji: 2009-09-14 o 21:34
|