Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - porządki w szafie - rozmiar S / M
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-14, 20:33   #1
Anusia111
Raczkowanie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

porządki w szafie - rozmiar S / M

Witam!
Postanowiłam zrobić porządki w szafie pozbywając się rzeczy których wcale nie noszę - wszystkie rzeczy są w stanie bardzo dobrym lub idealnym .

SZUKAM:
- ubrań w stylu boho/ hippie / folk / etno
- TYLKO w odcieniach: czarny / fiolet / szary / zieleń / ciemny turkus / biały / czerwień lub bordo / brąz / granat
- falbaniaste lub szyte z koła spódnice długość do kolan lub dłuższe (mogą być wzorzyste np w kwiaty)
- sukienki maxi szczególnie na szelkach ( mogą być wzorzyste np w kwiaty)
- szaliki / duże chusty
- marynarki / żakiety
- sztruksowe /atłasowe
- tuniko -sukienki (szczególnie wiązane na szyi lub na szelkach)
- torebki - worki i torebki plecione pasujące do stylu boho/ hippie kolor ciemna zieleń/ ciemny turkus / fiolet /brąz

- biżuteria tj kolczyki, bransoletki, naszyjniki - korale, pierścionki w stylu boho/hippie (szczególnie poszukuję długich łańcuszków w kolorze starego srebra i złota oraz ciekawych wisiorków)

- książki w języku angielskim w stanie bardzo dobrym( niezniszczony grzbiet) -z gatunku fantasy/ sensacja/ horror /thriller / wampiry w szczególności:
Grisham - Associate
Anne Rice - The Tale of the Body Thief, Merrick, Blood and Gold, Blackwood Farm, Blood Canticle, The Witching Hour, Lasher (wydawnictwa Arrow)
J.T.Hawks - The Golden City
Masterton - Basilisk
M. Pearl - Poe Shadow
R. Khoury - Last Templar
A. Larsson - Savage Altar
J. Hoffman - Plea of Insanity
T. Hardie - Rose Labirynth
A. Delalande - Dante Trap
R.King - Exlibris
R. Abalos - Neverwhere
J.Kent - Twelve , Thirteen years later
P.Sturlese - Inquisitor, Sixth Path
P.Vandenberg - Mysteries of the Oracles
J.Twining - Double Eagle, Black Sun, Gilded Seal
Preston, Child
Michael Scott - seria o Flamelu
- książki dotyczące historii, literatury i kultury Wielkiej Brytanii, wszystko na temat Szekspira oprócz samej twórczości - mogą być po polsku

- oczywiście chętnie spojrzę na inne ubrania czy przedmioty , które mogą okazać się mi "niezbędne"

Poniżej zdjęcia rzeczy zbliżonych stylowo do tych na których mi zależy.

P.S. To mój pierwszy wątek wymiankowy więc proszę o wyrozumiałość i dobre konkretne rady. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie gładko i bez problemów.

http://podroze-ani-i-tomka.blogspot.com/

Edytowane przez Anusia111
Czas edycji: 2009-09-20 o 09:19
Anusia111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując