Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sposoby na przyspieszenie porostu włosów- wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-03-09, 11:21   #989
malaika7
Rozeznanie

Dot.: POROST WŁOSÓW - to nie powtórka - przeczytaj!!

Cytat:
Napisane przez magda*M
Cześć dziewczyny. Tak czytałam to wszystko i troszkę mnie podbudowałyście . 4 miesiące temu urodziłam dziecko i to co teraz się dzieje z moimi włosami to jakiś koszmar .Wypadają garściami no i postanowiłam zacząć działać. Kupiłam WAX (stosuję od wczoraj) i od kilku dni łykam tabletki SILICA. Tylko niestety moja fryzjerka powiedziała, że to co ma wypaść to i tak wypadnie. To prawda??? Czy któraś z was tak miała? I teraz pytanie, na które bardzo bym chciała uzyskać odpowiedź. Czy któraś z was stosowała WAX po każdym myciu włosów? Na opakowaniu jest napisane, że co 4-5 dni a ja myję włosy co 2 dzień i nie wiem czy im nie zaszkodzę zbyt częstym stosowaniem. Później chciałam używać tego raz w tygodniu ale teraz, kiedy są w takim złym stanie chiałam nakładać po każym myciu. Może macie to sprawdzone? Nie wypadną mi wszystkie ? Pozdrawiam was wszystkie, a szczególnie te, które zapuszczają włosy .
Po urodzeniu dziecka miałam to samo - przez pól roku wylatywały garściami, nie tylko przy myciu - wszędzie było ich pełno!! Po pól roku ścięłam włosy i jak ręką odjął. Z tym, ze ścięłam dość drastycznie z długości. A olejek dodaję do szamponu - kilka kropel.
malaika7 jest offline Zgłoś do moderatora