Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-15, 00:59   #3945
kochanie
Wtajemniczenie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cześć
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Jak masz InstaDri, to go spokojnie wykończ i dopiero potem myśl o zmianie na NT. A bezbarwny lakier to przecież nie to samo co utwardzacz czy wysuszacz
No wiem, dlatego mam ich tyle Ale chciałabym naraz zamówić odżywkę NT i tego Quicken. A te bezbarwne to jakieś odżywki są... no nie wiem, pewnie już jak skończę Instra Dri, to zamówię
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
A w Theme Park jestem zakochana mogłabym się nim codziennie malować, Iza musisz go obejrzeć, bo to brązik, pasowałby Ci
Aaaa nie kuś! Po co mi aż dwa duże róże?!
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Jest wielki, waży ok. 3,3kg!!! mam coś na komórce, postaram się jutro zgrać.
Przepiękny! I widać po nim, że taki młody... właśnie sobie uświadomiłam, jaka moja biedna Kota jest stara
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
No, to dzień mamy piękny- egz oblany, czyli w sumie jestem 1008 (słownie tysiąc osiem) złotych w plecy...
Ja chcę do pracyyyy
Znajdziesz, na pewno Też powinnam iść do pracy, a tu promotor wymyślił, że w dwa tygodnie napiszę magisterkę
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Nigdzie nie mogę znaleźć Lysanela Iza Tobie się udało?
Nie szukałam dzisiaj stacjonarnie (nie miałam czasu wreszcie), ale tutaj na przykład jest Jutro pójdę do apteki i zapytam, jak chcesz, mogę Ci go kupić...
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Ja też bym się dołączyła, bo chciałabym pędzel do różu i do pudru może-zależy ile by to wyszło cenowo, jak taniej niż na All to bym się do Was uśmiechnęła. kochanie
Na pewno wyjdzie taniej niż na Allegro, to na bank, bo oni zamawiają w tych samych "promocjach", tylko chcą jeszcze na tym zarobić Jak będziemy robić zamówienie, to Ci powiem Zbanują mnie w końcu za te zamówienia
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja wiem co to aknenormin a przy nim bezwzględne jest korzystanei z antykoncepcji hormonalnej ze względu na silne działanie upośledzające płód.
No wiesz, jest jeszcze inna niezawodna metoda antykoncepcji
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Kochanie jaki to kolor miałaś ostatnio w L.?
Ravishing, Dahling Jutro z samego rana znów sobie nim maluję paznokcie, na dzisiaj musiałam zmyć do promotora (dziękuję za kciuki, przydały się). Tylko China Glaze mają jedną wadę (dla normalnych ludzi to wada, dla mnie plus) - mają toluen. Jest szkodliwy, no ale co ja poradzę, jak te lakiery tak pięknie pachną... lakierem Maluję paznokcie i je wącham, uwielbiam ten zapach

Ech, dziewczyny, nie przyszły nadal pędzelki Jutro chyba pójdę na pocztę i zapytam, czy może nie mają tej paczki...
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora