Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Operacje nosa - zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-15, 07:25   #964
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Exclamation Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

Cytat:
Napisane przez dorotita Pokaż wiadomość
Mam pytanie do tych co są już kilka miesięcy po. Ja jestem dokładnie 4 tygodnie po operacji. Miałam robiony czubek, łamany nos w 4 miejscach, składany i robiona przegrode nosową i ścinanego garba. Dziewczyny, po tych 4 tygodniahc wydaje mi sie ze opuchlizna nie schodzi. Tam gdzie miałam scinanego garba i wzwyz i po bokach mam jakby bolącego guza i ten guz jest wielkości mojego byłego garba. Czy to normalne i czy to zejdzie?Czy mi tak zostanie? Pozatym nos mam zatkany bardzo dużo, praktycznie większośc czasu, czy to znak ze jest jeszcze opuchniety? duzo sie teraz ucze i mam glowe nachylona nad ksiazkami, czy to moze miec negatywny wplyw? Jak to było u was ze sciętym garbem?kiedy wam całkowicie zeszła opuchlizna? pytam sie szczegolnie tych co mieli robione to wszystko co ja. Marwie sie, ale nawet teraz nosek jest duuuzo ładniejszy.
nie denerwuj sie wszystko bedzie ok, nosek bedzie jak malowany na to trzeba czasu-pozdrawiam

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Cytat:
Napisane przez lady4don Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny! 6 lipca miałam operacje
Mój nos wygląda świetnie! Jestem bardzo zadowolona mimo małych kąplikacji ;p
Ale pisze tutaj w pewnej sprawie... czy moge juz pojsc na solarium?
Bo niektorzy mowia ze do konca roku nie.. a inni ze po 2ch miesiacach juz mogla bym pojsc... I niewiem co robic a zbladlam jak ściana (tzn. na buzi ). Wiadomo.. zeszła mi skórka z pyszczusia ;D
Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedz!

lepiej nie idz,nawet nie chodzi o oplalanie ale o te temperatureza duzy szok po takiej az operacji lepiej odczekaj i stosuj sammopalacze
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora