2009-09-15, 07:25
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

Cytat:
Napisane przez dorotita
Mam pytanie do tych co są już kilka miesięcy po. Ja jestem dokładnie 4 tygodnie po operacji. Miałam robiony czubek, łamany nos w 4 miejscach, składany i robiona przegrode nosową i ścinanego garba. Dziewczyny, po tych 4 tygodniahc wydaje mi sie ze opuchlizna nie schodzi. Tam gdzie miałam scinanego garba i wzwyz i po bokach mam jakby bolącego guza i ten guz jest wielkości mojego byłego garba. Czy to normalne i czy to zejdzie?Czy mi tak zostanie? Pozatym nos mam zatkany bardzo dużo, praktycznie większośc czasu, czy to znak ze jest jeszcze opuchniety? duzo sie teraz ucze i mam glowe nachylona nad ksiazkami, czy to moze miec negatywny wplyw? Jak to było u was ze sciętym garbem?kiedy wam całkowicie zeszła opuchlizna? pytam sie szczegolnie tych co mieli robione to wszystko co ja. Marwie sie, ale nawet teraz nosek jest duuuzo ładniejszy.
|
nie denerwuj sie wszystko bedzie ok, nosek bedzie jak malowany na to trzeba czasu-pozdrawiam

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------
Cytat:
Napisane przez lady4don
Czesc dziewczyny! 6 lipca miałam operacje 
Mój nos wygląda świetnie! Jestem bardzo zadowolona mimo małych kąplikacji ;p
Ale pisze tutaj w pewnej sprawie... czy moge juz pojsc na solarium?
Bo niektorzy mowia ze do konca roku nie.. a inni ze po 2ch miesiacach juz mogla bym pojsc... I niewiem co robic a zbladlam jak ściana (tzn. na buzi ). Wiadomo.. zeszła mi skórka z pyszczusia ;D
Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedz! 
|
lepiej nie idz,nawet nie chodzi o oplalanie ale o te temperature za duzy szok po takiej az operacji lepiej odczekaj i stosuj sammopalacze
|
|
|