Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koziorożcowe pogaduszki po raz 8 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-15, 07:55   #1768
puchatkowa
Zakorzenienie

Dot.: Koziorożcowe pogaduszki po raz 8 :)

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Patucha Pokaż wiadomość
Puszku też mam na śródstopie, ale mi służą
Ja mam dość wysokie podbicie i to pewnie dlatego mi później w bucie ciasnawo. Wszystko też zależy od tego jak sobie tą wkładkę włożę - nie mogę za głęboko tak aż pod same palce bo wtedy mnie ciśnie bucik

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Kurcze, te moje butki są takie wąziutkie, że jeśli jeszcze wkładka dojdzie to chyba nie wcisnę

Jakie rajty kupiłas?
a getry?

A ile właściwie te wkładki kosztują?
Aguś wszystko zależy od tego jaką masz stopę, a mi się wydaje, że raczej Ty masz szczupłą, więc i z wkładkami powinnaś dać radę

Rajty kupiłam zwykłe cieliste, bez klinów na palcach bo muszę je założyć do sandałów Chciałam takie bardziej opalone, że tak powiem, ale tylko jedną parę udało mi się znaleźć w miarę ciemniejszą, a drugą na przebranie mam już jasną. Będzie to dziwnie wyglądać z moimi rękami jakby co
Getrów nie kupiłam bo jednak w CH w którym byliśmy nie było Gatty.

Takie wkładki (ja mam Kiwi Smiling Feet) kosztowały w R. ok. 13zł

Ale, ale zapomniałam wczoraj napisać, że butki, które obecnie zalicytowałaś są boskie Co prawda chyba zabiłabym się w nich sama osobiście, ale nawet dla popatrzenia na nie warto je mieć
A te co już doszły prosimy foto na nodze

Sus najważniejsze, że praca oddana promotorowi i oby była to wersja ostateczna ale co się musiałaś nacierpieć (ta muzyka ) to Twoje.

Ząbki

Edytowane przez puchatkowa
Czas edycji: 2009-09-15 o 07:56
puchatkowa jest offline Zgłoś do moderatora