2009-09-15, 08:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Cytat:
Napisane przez anciaahk
O kurcze Ty tu dajesz już ekstremalne przypadki. Wiele rzeczy trzeba zmienić w nawykach, uprawianiu sportu - dla dobra dziecka i swego też  .
Ja piszę bardziej w kontekście planów życiowych, typu studia. Podróże też chyba nie są zakazane, o ile nie wyczerpują, jak np. chodzenie po górach.
|
No fakt. To trochę inna bajka.
Z tym, że podróże długie, autem np. powinny się dzielić na etapy, kobita powinna co 2-3 godz. wyjść i połazić.
Co do studiów to oczywiście nie ma przeciwwskazań. 
Cytat:
Napisane przez ania p
Kropka - myślę że te góry to spokojnie jeśli czujesz się dobrze , bo wiadomo w pierwszym trymestrze nawet jak się nie ma mdłości i innych przyjemność człowiek moze się czuć bardziej senny .
|
No nie wiem...
I co zrobię na szlaku, jak po 10 godz. nie będę miała siły iść dalej albo mnie bęben rozboli? Helikopter wezwę? 
Cytat:
Napisane przez ania p
Choć ja nieswiadoma śmigałam na rowerku   Bo u mnie na " wsi " tak się jedzie po zakupy. Z rolek przestawcie się na basen , to super sport dla ciężarówek i dla ich pleców szczególnie .
|
Na rowerku to bym pośmigała. Nie przewracam się od jakichś 30 lat. Ale nie mam niestety.
Basenu wolę unikać. Za duże ryzyko zagrzybienia, a teraz pH pochwy nie jest już takie kwaśne i tak nie zabezpiecza jak wcześniej.
Może od czasu do czasu, ze względu na kręgosłup, ale na pewno nie regularnie.
---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------
Cytat:
Napisane przez Darianna25
Kropko teraz siedz na dupie i nie podskakuj  Żadne góry ani rolki. 
|
|