2009-09-15, 09:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
Napisane przez szana
a co do facetów to tak gadaliśmy z TŻ i nie wiemy czy kupić taki garniak z kamizelką i z musznikiem-taki zestaw ślubny czy jednak tak jakby mi się podobało- garniak,biała koszula i biały krawat śledzik(albo czarny)? Wy już wiecie co i jak z tym? może macie fotki panów młodych i na taki wzór chcecie? kurczeee :P
|
moj tz będzie w czarnym garniaku, bialej koszuli i czarnym krawacie. Musznik mi sie nie podoa i kamizelka w kolorze sukni tez nie. TAkie to starodawne a krawat jest elegancki i sexi Nie ma zdjęc, bo mam wizje w glowie Teraz na tym wesele, na które idziemy tż będzie w brązowym garniaku, jasnej koszuli i sledziku to pokaże fotki i tylko sobie kolorki wyobrazisz i będziesz miała mojego tż w wersji śłubnej
Cytat:
Napisane przez tancerka212
Kasia jest luzak więc mi wybaczy
a mi to sie strasznie podoba podejście Samoy co do całego tego ślubnego wybierania m.in. sukni itp- chyba muszę zacząć ją naśladować w tej kwestii  jej posty o sukniach są takie spokojne że aż lubię je czytać- wtedy i mi się rozum rozjaśnia 
|
ja od razu mówiłam, że kupie bez cudowania Ale przeciez też się jarałam moją suknią Tyle, że Was nie męczyłam żadnymi watpliwościami, nie łaziłam dziesięc razy i kupiłam i na inne nie patrzę, bo mi sie podoba moja suknia, bo podobalam sie sobie w niej I nie przeżywam tego, że to suknia na raz w życiu i to takie ciężki wybór, dla mnie to był jeden z łatwiejszych wyborów, trudniej mi kupic jeansy niz suknie ślubna jeśli mam porównywać Nawet tak mówię do tz, ze Wy sie tak ekscytujecie a ja raz dwa poszłam i kupiłam i ze chyba nie jestem normalna
|
|
|