Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-15, 11:32   #2160
emanko
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do emanko GG do emanko Wyślij wiadomość przez MSN do emanko Send a message via Skype™ to emanko
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
Ja juz po prostu wysiadam z tym moim internetem

ale nic, pisze poki moge...

Sylwunia - bardzo mi przykro kochana, trzymaj sie Mieszadelko nasze

Margotko - ja rowniez

Roux - tak trzymaj!! Facet nie wart twojego malego paluszka! Twoj przyszly nowy facet wlasnie sie szykuje na spotkanie z toba wiec zmiany bardzo przydatne I pokaz sie w nowej fryzie

Amoura - trzymaj sie dzielnie! A kiedy nastepne spotkanie z TZ?

Wenedko - cieszymy sie

Kropko - czytam cie rowniez na mamach listopadowych - trzymaj sie dzielnie i odpoczywaj! Wszystko bedzie great!!

A ja juz po wizycie w pieknej Italii... Ech... ale to nic! Przyjdzie wlasciwy moment to sie wroci
Tescie mnie lubia To wielkie osiagniecie
A my wpadamy w wir poszukiwania domu - w tym tygodniu ogladamy 6 Mam nadzieje, ze znajdziemy ten odpowiedni
Dziewczyny - prosze o trzymanie kciukow! 23 wrzesnia zdaje teoretyczny na prawko

Ach, no i smutno mi, ze Patrick Swayze nie zyje... Kurcze, kochalam sie w nim jak glupia jako nastolatka, a "Dirty dancing" do dzis ogladam z bijacym sercem... smutne zycie bywa...
emanko żyje
Po prostu mam problem z logowaniem sie na wizaż więc Was tylko podczytuje. A więc tak:
Sylwunia bardzo mi przykro
Amoura wiem co czujesz...ja 27 wrzesnia wsiadam do autobusu, ktory mnie zawiezie spowrotem do Lublina....
wen fajniutko, że lutnik czeka na Ciebie....mam nadzieje że instrument będzie miał cudne dźwięki
kropka
Roux moja opinie znasz od dawna...ja jej nie zmienie a co do nowej figury to....czekam na zdjecia a na S. to.... bo to świnia a nie facet, ktory jest Ciebie godzień.
Anessa za Ciebie też i fajnie, że podbiłaś serce i dusze teściow bedzie łatwiej
widzę, że nie tylko ja bylam zakochana w "Johnym" z Dirty jako mloda istotka...smutno się dziś dzień zaczął

a ja robie pierwszy raz w życiu sos pieczarkowy, który podam z ryżem..wiem lepsza kasza ale...aktualnie posiadam tylko ryż. więc lepsze to niż nic