Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne cz. VII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-15, 11:24   #1464
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. VII :)

Cytat:
Napisane przez patrznamnie Pokaż wiadomość
aa no pomieszało mi sie wszystko za bardzo podjarana byłam na wizytach żeby go dokładnie słuchać ;d na pierwszej wizycie powiedział mi że do tych Damonów wychodzą jakieś nowe przezroczyste zamki na jesień a moim głównym ultimatum było że albo przezroczysty albo żaden ... no i wylądowałam z takim jak wam pisałam ;] nie chciałam żelastwa poprostu nosić . ale chyba te porcelanowe itd są słabsze w działaniu nie? w sumie lekko ponad rok nosić aparat to chyba nie aż taka tragedia? no i nie wiem czy ten porcelanowy zrobiłby to co mi jest potrzebne - poprawił profil bez wyrywania zębów. jedyne czego sie boję to że wargi bedą mi odstawać brzydko ;\

a i jeszcze ciekawa jestem czy po Damonie trzeba nosić po zdjęciu jakieś nakładki czy coś?
dzieki za odp
po każdym aparacie trzeba nosic retainer, przeczytaj orto FAQ to bedziesz wiedziała co i jak przed i po aparacie. tutaj masz link https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=302074
a orto moiw ci ile bedzie kosztował przeźroczysty damon? bo jak wchodzi na jesien dopiero to pewnie bedzie b.drogo. damon to szansa na szybsze skonczenie leczenia, gdzie przy porcelanie czy krysztale bedzie trwac 2 lata

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora