Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikowe PM :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-15, 12:28   #1617
lady1980
Raczkowanie

Dot.: Październikowe PM

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Witajcie

Wieki mnie tu nie byloale to przez to ze nie mialam dostepu do netapodejrzewam ze nie zdaze nadrobic tego wszystkiego co napislyscie
Powoli mnie zaczyna stres lapac,najgorsze jest to ze piewsza przymiarke sukni mam 28.09 a slub 3.10
Udalo mi sie kupic butypozyczylam etole od znajomej(zeszorocznej PM)bylam na probnym makijazu i fryzurce i jestem mega zadowolona,makijaz delikatny taki jak chcialam,zdjec fryzury nie mam po aparat mi sie rozladowal,
kobietki z 3.10 zostalo tylko 18 dni
Misia, spoko butki. Ile cm ma obcas? Ja wstępnie tez myslałam o srebrnych, ale stanęło na klasyce, czyli w kolorze mojej kiecki.
Makijaż ladny, masz na nim doczepiane kepki rzes?

Co do przymiarki, to ja wlasnei sie umówiłam na 30 wrzesnia, a slub mam 24 października. Mnie z kolei martwi to, że mam za wczesnie, a jak znam życie to pewnie ze stresu spadnie mi 2-3 kg i obawiam się zeby kiecka nie byla za luźna . Na późniejszy termin babka w pracownii nie chciala mnie umówic, bo idzie na urlop. Sukienka do odebrania 15 pazdziernika i przymiarka jest tylko jedna.
Ty może masz i późno, ale dzieki temu nie będziesz miala czasu przytyć albo schudnąć

Edytowane przez lady1980
Czas edycji: 2009-09-15 o 12:32
lady1980 jest offline Zgłoś do moderatora