Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikowe PM :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-15, 12:47   #1619
lady1980
Raczkowanie

Dot.: Październikowe PM

Cytat:
Napisane przez hipka80 Pokaż wiadomość
Misia fajne buty
dziewczyny, ja już 2 tydzień mam sensacje żołądkowe z tych nerwów.
Wczoraj odebraliśmy obrączki - są absolutnie przepiękne, postaram sie jutro wstawić fotke.
dzisiaj przyszły winietki i zawieszki - zamawiałam jednak w decorisus:
http://www.decorisus.pl/p/55/125/170...1_17/r1/w.html
zobacze je dopiero wieczorkiem jak wróce do domku, mam nadzieje, ze na żywo też dobrze wygladają
Hipka, winietki i zawieszki super! Ta firma generalnie ładne rzeczy robi. Mi stresik trochę minął, a powinnam mieć, zwazywszy na to że nei mamy rozdanych jeszcze kilku zaproszen, ale ludzie wiedza o slubie. U nas okazuje się, że będzie wiecej osób jesli chodzi o nocleg i wlasnie domówilam miejsca w trzecim hotelu. Bedziemy mieć ok 100 osób z noclegiem, wiec wydatek mamy spory

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Napisane przez donata1987 Pokaż wiadomość
A ja się jeszcze jakoś nie stresuję Pewnie z tydzień wcześniej zacznę. Dziewczyny, nie ma co się stresować, bo co będzie później Ja jedynie obawiam się pierwszego tańca, bo chodzimy na kurs i będziemy tańczyć walca wiedeńskiego...
Wczoraj byłam w salonie na przymiarce. Krawcowa skróciła mi sukienkę i poprawiła falbany I już pewnie nie będę szła na żadną przymiarkę. Nie sądzę, żebym schudła. Ja jak się denerwuje to jem
Bieliznę już tez kupiłam. W sobotę mam fryzurę próbną Jeszcze tylko muszę kupić bolerko, bo może być chłodno.
Jak wam idzie taniec? My wczoraj byliśmy 3 raz i moj tz powiedzial ze on walca nie będzie tanczyl na pierwszym tancu, bo mu srednio wychodzi. Myslalam, że go zabije, jak powiedzial wczoraj na kursie, ze on ma zacmienie i nie pamięta w ogole kroków do walca. Ale nie ma bata, nie popuszcze mu, bo ja teraz nie będę szukała innej piosenki.

To co mnie stresuje, to spowiedz, przysiega w kosciele, pierwszy taniec i podziekowania dla rodzicow Reszta ujdzie

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

SSR, co do wystroju sali, to ja bym wzieła albo obrączki, albo serduszka za wami, żeby tego za dużo nie bylo.

Judith, bielizna super! Nie dziwię się ze Tż slinotoku dostaje
lady1980 jest offline Zgłoś do moderatora