2009-09-15, 12:47
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Październikowe PM
Cytat:
Napisane przez hipka80
Misia fajne buty 
dziewczyny, ja już 2 tydzień mam sensacje żołądkowe z tych nerwów.
Wczoraj odebraliśmy obrączki - są absolutnie przepiękne  , postaram sie jutro wstawić fotke.
dzisiaj przyszły winietki i zawieszki - zamawiałam jednak w decorisus:
http://www.decorisus.pl/p/55/125/170...1_17/r1/w.html
zobacze je dopiero wieczorkiem jak wróce do domku, mam nadzieje, ze na żywo też dobrze wygladają 
|
Hipka, winietki i zawieszki super! Ta firma generalnie ładne rzeczy robi. Mi stresik trochę minął, a powinnam mieć, zwazywszy na to że nei mamy rozdanych jeszcze kilku zaproszen, ale ludzie wiedza o slubie. U nas okazuje się, że będzie wiecej osób jesli chodzi o nocleg i wlasnie domówilam miejsca w trzecim hotelu. Bedziemy mieć ok 100 osób z noclegiem, wiec wydatek mamy spory
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------
Cytat:
Napisane przez donata1987
A ja się jeszcze jakoś nie stresuję  Pewnie z tydzień wcześniej zacznę. Dziewczyny, nie ma co się stresować, bo co będzie później  Ja jedynie obawiam się pierwszego tańca, bo chodzimy na kurs i będziemy tańczyć walca wiedeńskiego...
Wczoraj byłam w salonie na przymiarce. Krawcowa skróciła mi sukienkę i poprawiła falbany  I już pewnie nie będę szła na żadną przymiarkę. Nie sądzę, żebym schudła. Ja jak się denerwuje to jem  
Bieliznę już tez kupiłam. W sobotę mam fryzurę próbną  Jeszcze tylko muszę kupić bolerko, bo może być chłodno.
|
Jak wam idzie taniec? My wczoraj byliśmy 3 raz i moj tz powiedzial ze on walca nie będzie tanczyl na pierwszym tancu, bo mu srednio wychodzi. Myslalam, że go zabije, jak powiedzial wczoraj na kursie, ze on ma zacmienie i nie pamięta w ogole kroków do walca. Ale nie ma bata, nie popuszcze mu, bo ja teraz nie będę szukała innej piosenki.
To co mnie stresuje, to spowiedz, przysiega w kosciele, pierwszy taniec i podziekowania dla rodzicow Reszta ujdzie
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------
SSR, co do wystroju sali, to ja bym wzieła albo obrączki, albo serduszka za wami, żeby tego za dużo nie bylo.
Judith, bielizna super! Nie dziwię się ze Tż slinotoku dostaje
|
|
|