2009-09-15, 12:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.
Cytat:
Napisane przez Soleilka
Dzisiaj pierwszy raz sprobowałam drożdzy... Omg jakie to syfiaste jest, myslalam, ze jak magi doleje to bedzie lepsze, ale bylo paskudne ! Babci za to posmakowało. O 15 do fryzjera... Już się boje jak to m zetnie...
|
ja też piję, ale nieregularnie, bo później przetragicznie mi się odbija... i zbiera mi się na 
Cytat:
Napisane przez astra85
moze jestem dziwna ,ale nie mam wyrzutów sumienie,gdy kupujac cos łamie obietnice
|
nie no to jest indywidualna kwestia, ja mam wyrzuty sumienia jak rozpieprzam kasę na bzdety 
Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate
Dziewczyny hurra!  w końcu naprawiłam swoją operę mini w telefonie i widzę wasze avki i mogę normalnie odpowiadać  ja już chce do szkoły! Za oknem ladnie słoneczko świeci a ja muszę leżeć jak placek w wyrze. przynajmniej PRZEDWIOŚNIE przeczytam....
|
Przedwiośnie... brzyyyydaaallll... jak chorowałam za czasów liceum, to zawsze czytałam gazety, a nie lektury 
Cytat:
Napisane przez dymka
|
to jest myśl! dziś rozmawiałam z psiapsiółą i powiedziała, że chętnie pojedzie ze mną na targi, ale ja w zamian za to będę musiała połazić z nią po ciuchowych sklepach tak więc prawdopowdobnie byśmy się wypuściły nach Poznań 24.10 z tą Himalayą super pomysł - jak nigdzie nie znajdę, to się do Ciebie uśmiechnę
|