Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz IV.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-15, 12:16   #4763
blondyna789
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Dzisiaj pierwszy raz sprobowałam drożdzy... Omg jakie to syfiaste jest, myslalam, ze jak magi doleje to bedzie lepsze, ale bylo paskudne ! Babci za to posmakowało. O 15 do fryzjera... Już się boje jak to m zetnie...
ja też piję, ale nieregularnie, bo później przetragicznie mi się odbija... i zbiera mi się na
Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
moze jestem dziwna ,ale nie mam wyrzutów sumienie,gdy kupujac cos łamie obietnice
nie no to jest indywidualna kwestia, ja mam wyrzuty sumienia jak rozpieprzam kasę na bzdety
Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Dziewczyny hurra! w końcu naprawiłam swoją operę mini w telefonie i widzę wasze avki i mogę normalnie odpowiadać ja już chce do szkoły! Za oknem ladnie słoneczko świeci a ja muszę leżeć jak placek w wyrze. przynajmniej PRZEDWIOŚNIE przeczytam....
Przedwiośnie... brzyyyydaaallll... jak chorowałam za czasów liceum, to zawsze czytałam gazety, a nie lektury
Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Hihi - dasz radę, a jak nie to Ci kupię i na targach kosmetycznych dostaniesz tylko że to miesiąc jeszcze

Racja
Jak wczoraj wszystkie rzeczy włosowe wpadkowałam do jednej szafki to aż się zdziwiłam,że tyle tego na szczęście nikt mi nie robi jazd, że za dużo kupuję czy coś mama po wczorajszym Vatikowaniu nawet chciała się do zakupów dołożyć, ale nie chciałam kasy, to mi kupiła bellisę i 2 pokrzywy
to jest myśl! dziś rozmawiałam z psiapsiółą i powiedziała, że chętnie pojedzie ze mną na targi, ale ja w zamian za to będę musiała połazić z nią po ciuchowych sklepach tak więc prawdopowdobnie byśmy się wypuściły nach Poznań 24.10 z tą Himalayą super pomysł - jak nigdzie nie znajdę, to się do Ciebie uśmiechnę