2009-09-15, 14:23
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx
Tż też zazwyczaj odwraca kota ogonem i zgania winę na mnie bo tak najłatwiej jednak ja się tak łatwo nie daje, w tej sutacji też na pewno nie uda mu się zrobić mnie winną 
|
Zauważyłam ze wszyscy faceci tak robią albo próbuja robić jakby przyznanie sie do winy było takie straszne....
Cytat:
Napisane przez blondyna789
Ania, nie o to chodzi.. z Twojej wypowiedzi po prostu wynikło, że albo Tż chodzi jak szwajcarski zegarek, albo ma pozamiatane...
"Po prostu na parę rzeczy mamy inne zapatrywanie i dlatego mu mówię co mi nie pasuje i on się stara dopasować albo przechodzimy na kompromis"
to albo Tż się dopasuje, albo kompromis? znaczy się, że Ty z założenia nie możesz się dopasować? sorry, jeśli odbierasz to jako atak na swoją osobę, ale zwyczajnie odnoszę wrażenie, że za słowem "kompromis" kryje się podprogowy przekaz, że tak naprawdę to Ty tu rządzisz, a zdanie Tż jest mało ważne... w końcu to on się ma dostosować 
|
Ja tak samo to odebrałam , ale cóż kto co lubi - niektórzy lubią truskawki a niektórzy sado-maso 
Cytat:
Napisane przez blondyna789
viki1988 gratulejszyn  zuch dziewczyna! 
|
Cytat:
Napisane przez doruś
Gratuluję egzaminu
|
Cytat:
Napisane przez Magdzia94
brawo 
|
Cytat:
Napisane przez motylek1007
|
Dzięki kochane w czw. mam wyniki tego który napiałam wczorej (myśle ze zalicze) i potem w pt już ostatni i będzie można znów sie cieszyć wakacjmi
Czas edycji: 2009-09-15 o 14:25
|
|
|