Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-15, 19:31   #770
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Nie ma staranek . Na brzydule też nie dalo rady , bo wrócił dopiero koło 24

Ja też właśnie walczę z wielkim dupskiem. Dziś pani w sklepie do mnie" Dzidziuś dopiero będzie?" Załamka! Mam doła, mega doła. Idę powiesić się na suchej gałęzi nad rzeką!
Cytat:
Napisane przez etherna83 Pokaż wiadomość
Kobieta przede wszystkim powinna akceptować sama siebie. Ja chodzę w rozmiarze M i jest mi z tym dobrze. Od początku roku zarzuciłam treningi. Nie wiem czy kiedykolwiek wróce na sekcje ale to czas pokarze. Kiedyś nie wyobrażałam sobie zycia bez sportu... a teraz...hmm...najwazniejs za jest dla mnie rodzina. Jeśli sie mysli o maleństwie to nikt przy zdrowych zmysłach nie zaryzykuje... a treningi porządnie dawały popalic bo maiałam 3 razy w tygodniu po 1,5 godziny...czasem sie padało ze zmeczenia..czasem przychodziły kontuzje...miedzy innymi przerobiłam kontuzje kręgosłupa...

Co do wyglądu i walka z dużymi "4 literami" to dziewczyny nie dajcie się zwariować bo najważniejsza jest proporcjonalna budowa ciała ja tam mam prawie tyle samo w biodrach co w biuście a w pasie jestem szczupła i mam budowę klepsydry. Jako nastolatka wstydziłam sie swojej figury..teraz zarówno ja jak i mój mąż ją docenia bo jest bardzo kobieca
więc kończąc temat wyglądu i wagi to nie ma takiej kobiety na swiecie co by sie sama sobie w 100% podobała wiec zaufajmy zdrowemu rozsądkowi i opinii naszych mężczyzn

Pepuś myszko, nie załamuj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wolno, olej babsko ze sklepu, niech patrzy na siebie!!!!!!!!!!!!! uśmiech prosze i to już!!!!!!

etherna8

To niezłe te treningi miałaś, podziwiam kochana, mnie by wołami nie zaciągnęli, a wiem, ze powinnam choć troszkę poćwiczyc dla zdrowia, ale ja tak nei lubię i tak mi sie nie chce
Co do figuty, to ja grucha jestem dupka większa od góry, a gora mikro no ale mąż mnie taką kocha i zawsze mi mówi,że wydziwiam, no ale ja swoje wiem,ale cóż zaakceptowałam swoje ciało, operowac się nie mam zamiaru. A conieco urośnie jak będę w ciąży i juz się ciesze heheh

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora