Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - skończyłam studia i jestem bezrobotna
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-15, 21:19   #2106
kasia083
Zadomowienie

GG do kasia083
Dot.: skończyłam studia i jestem bezrobotna

Widziałam na stronie miniesterstwa, ze teraz we wrześniu były 3 terminy egzaminu... Też nie wiem jak to będzie i jak tam się zapisać, na razie szukam... A co do tych opracowań, to jeśli są dobre, to cena 200zł nie jest taka straszna (ktoś wcześniej postraszył kursem za 3 tys).
Ja jeszcze zobaczę jak to będzie, najpierw trzeba zarobić na sam egzamin No i tez na początku będę próbowała sama to wszystko opracowywać tylko te pytania co jakiś czas się zmieniają. Głupio będize, jak ja sobie wszystko opracuję a akurat przed moim egz pozmieniają pytania

No i ja ciągle nie wiem, czy zdecyduję sie na doradcę podatkowego, czy na certyfikat ministra finansów... Moja wiedza na temat uprawnień jest wciąż za mała, a strasznie ciężko jest coś wyszukać, jak ma się neta o zawrotnej prędkości 10mb/s Chyba kupie sobie neta bezprzewodowego, bo teraz na stancji to połowę czasu spędzam na czekaniu aż mi się wszystko załaduje (a mogę siedzieć tylko godz dziennie)... Wkońcu sie komuś z tego wyżaliłam

by nie zginęło, wiedza w pigułce o doradcy:
i certyfikacie:

Edytowane przez kasia083
Czas edycji: 2009-09-15 o 21:34
kasia083 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując