Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 15:21   #4778
isabele
Wtajemniczenie

Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Senira - gołąbki chyba muszę zrobić, bo mi smaka zrobiłaś. Ale pewnie jak już pójdę na łatwiznę tzn. zrobię "rozpier....... gołąbki" czyli te same składniki, ale posiekane w formie kotletów w sosie pomidorkowym

Kurcze, muszę znów zacząć pichcić. Dużo się zwykle martwię czy wyjdzie, ale mina zadowolonego (najedzonego) Bartusia .... BEZCENNA
Muszę się cofnąć kilka/naście stron do tego linka z pysznościami

A mój mężczyzna wymyślił sobie na kolację karkóweczkę z grilla. Oczywiście muszę ją kupić i dostarczyć. A ponieważ mamy spory zapas oscypków to na grilla też się wrzuci

A o wyjeździe to jeszcze napiszę i jak mi się uda zmniejszyć rozdzielczość to jakieś fotki wrzucę.
czekam z niecierpliwością na fotki

Moja mam tez takie szybkie gołąbki robi

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Elunka Faktycznie ciężki dzień, ale już 15 i sobie niedługo odpoczniesz

Ja też robiłam gołąbki - wszystkim strasznie smakowały - oj taka nieskromna jestem wiecie co piszecie o tych pysznosciach i się strasznie głodna zrobiłam - u nas dziś na obiad leczo

Honolinka

Jej dziewczyny dziś już stukamy trzecia stronę i zanim napiszę posta pojawiają się kolejne - nie nadąrzam

Zaraz uciekam do domku
leczo uwielbiam!!

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
U mnie było tak, że w niedzielę po Mszy przyszliśmy do mnie na lepszejszy obiad, a po nim kawka i ciacho jak zwykle, a potem oznajmiliśmy nasze plany. Mama dostała bukiet kwiatów. Aha... Był torcik i szampan do tego Jedyna wtopa to był pierścionek...., który utknął na poczcie.

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora