Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-16, 16:29   #949
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Jak juz bedziesz mogla to zatestuj kochana, bo ja tu od zmyslow odchodze, chce znowu ciocia zostac A to co opisujesz to mi wyglada tylko na jedno chyba ze jakas cholera sie podszywa perfidnie ale dzisiaj jest dzien optymizmu wiec hm jak tam swoje mysle:p

Alescie naskrobaly, od godziny prawie czytam :p
Nie wiem co komu odpisac :p
Widzialam ze Kiciula zalozyla nowy watek .. Chyba nas nie lubi
Zastanawiam sie tylko, czy warto zakladac nowy watek dla jednej osoby? Ktora i tak ma to gdzies? Nie moja sprawa

Ja przedpoludnie spedzilam w doborowym towarzystwie karmilam, przebieralam, zabawialam i bylam przez chwile znowu szczesliwa... teraz mam dolka, ktory zapewne bedzie sie mnie uparcie trzymal az TZ z pracuchy nie wroci

Przedstawiam Wam mojego kochanego przystojniaka: Julka, ktory ma teraz 3,5 miesiaca Fotki robione podczas konwersacji z ciocia Paulusia
Jaki mały cudzik!!!! Paula nie dołuj się!!!!!!!Też będziesz miala takiego bejbika!!!!!!!!!!!!

Co do nowego wątku...niech dziewczynki zakładają...widocznie miały taką potrzebę

A ja się pochwalę dostalam własnei perfumik na urodzinki od mojej kochanej teściowej Salvador Dali-It is love.mmmmmmmmmmmm cudne są

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora