Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-16, 17:29   #4784
Stysik
Zakorzenienie

Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)

Cytat:
Napisane przez mloda111 Pokaż wiadomość
witam Was serdecznie dołączam do grona oczekujących na 2011 , w niedziele nasz dzień kiedy moi rodzice dowiedzą sie o zaręczynach i mamy do was pytanie , jak to bylo u was ? Wasz TŻ pytał się ojca o rękę ? Czy po prostu poinformowaliście o zaręczynach ?
U mnie jaku u MiciKici sami się zaręczyliśmy, powiedział Tż swoim rodzicom, ja swoim, potem przyjechał do mnie do domu z kwiatmi dla mamy i wódką dla ojca... i oczywiście od razu ją otworzyli oj obaj słabi potem byli teraz myślimy nad spotkaniem rodziców żeby się z moją mamą poznali bo tylko ojca znają ale na razie się nam nieśpieszy, w końcu 2 lata czasu

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Ja się właśnie trochę posprzeczałam z TŻ i se poszedł....jakiś okropny ten dzień dzisiaj
Jak mu przejdzie to wróci nie martw się

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny jestem nowa w tym watku my tez zareczylismy sie sami... i ja nie chcialam zadnych oficjalnych zareczyn tylko zoorganizowac jakies spotkanie zeby rodzice sie poznali(nie znaja sie jeszcze bo mieszkamy 350 km od siebie ) ale moj tata i moj kochany narzeczony sie uparli ze musza byc zareczyny i nie ma innej opcij wiec coz nie mam wyboru...
Witam

Bambusiek szacun

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora