Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dzidzius w 2010/2011r.czyli odlegle planowanie...;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-16, 16:32   #194
Stokrotka81
Wtajemniczenie

Dot.: dzidzius w 2010/2011r.czyli odlegle planowanie...;)

Witam popołudniowo
Ilonko współczuje bolu najwazniejsze ze nie beda cie ciachac... choc urodzic kamien to tez ogromny ból... dostalas cos na jego zalagodzenie??

Madmuazelle jak masz dwa testy to dawaj teraz jeden a drugi najwyzej bedzie rano... jak juz jest gdzies kolo 6 tyg to nie musi byc robiony z pierwszego sikania wiec moze wyjdzie
a poza tym przesolilam dzis ziemniaki ale moj Tż dzielnie zjadl i powiedzial ze bylo dobre, tylko synio troche pluł

Wiece co a propo kosztow na dziecko ... jak dla mnie to sa one spore, kiedys na utrzymanie wystarczala pensja meza, teraz na na nianie, dzieko i zwykle bytowanie brakuje kasy nawet z 2 pensji dobrze ze mamy jakies oszczednosci.... ale wiem ze w kazdej chwili moge liczyc na rodzicow i tesciow... TYLKO ZE DLA MNIE TO OSTATECZNOSC (Tż to jedynak wiec rodzice nie zostawia go na pastwe losu) zreszta w tej chwili zawdzieczamy im mieszkanko i to wcale nie male(62 m2) .. bo tak tulalibysmy sie po stancjach

Edytowane przez Stokrotka81
Czas edycji: 2009-09-16 o 16:33
Stokrotka81 jest offline Zgłoś do moderatora