2009-09-16, 19:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Maluśna ja też Cię pożałuję kochana współczuję takiego dnia idzie skonać. To moja córa więcej od Twojej spała? niemożliwe trzeba to gdzieś zapisać Teraz jest już mocno zmęczona i marudząca, po kąpieli fika w wyrku 
aukszyny nawet mi się sprzedają.
Miałam 10 osób obserwujących kombinezon śpiworek ale chyba nikt nie zalicytuje, nio nie wiem, a tam wystawię jeszcze raz kiedyś się ktoś skusi 
Poza tym machnęłam zamówienie z Avonu i biegałam z Olą do wieczora i tak mi minęło popołudnie. Brzyduli niestety nie udało mi się obejrzeć. Robienie zamówienia zajęło mi zbyt wiele czasu - siakieś 15 minut i córa więcej żyć beze mnie nie mogła 
Werstunia współczuję zakasztanienia, żebyście wiedziały jak dziś rano ten nocny kasztan Oli czadził. Myślałam, że zginę.
Kupiłam alantan i tormentiol na razie posmarowałam alantanem jutro będę działać dalej w tym temacie.
Maluśna to Ci powiem kochana, że saturnik bardzo stabilny jest, tak jak spacerówka np. zooperek którego miałam. Ogólnie naprawdę jestem bardzo zadowolona z niego, a dziś na aukcji Allegro widziałam śpiwór wmontowany w saturna, fajowo wyglądał i było bardzo dużo miejsca, mam nadzieję że jak ja kupię i zamontuję śpiwór to też tak będzie
|
|
|