Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-16, 19:21   #204
Malinn
Zakorzenienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Jestem i melduje sie na posterunku

Dziewczyny co do spotkania to w srode nie dam rady Generalnie bede miec hardcorowy tydzien I za bardzo nie wiem jak dam rade ze spotkaniem

Co do spotaknia o prace nooo... to nie skomentuje...Bo wszystko pieknie ladnie tylko odpowiedzialnosc kosmiczna Generalnie jak by mi sie jakis czlowiek, wycofal to ponosze odpowiedzialnosc finansowa... bynajmniej nie jest to kilka zl..... bo takiej kasy to ja w zyciu na oczy nie widzialam... umowmy sie dobry samochod bym sobie mogla kupic za to wiec wole nie ryzykowac.... z moim szczesciem to wiadomo

Viriginio w razie czego pisz smialo w miare moich mozliwosci podpowiem....
aaaa no i wlasnie.... tak dzisiaj z mama rozmawialam(pracuje w szkole) i mowila, ze pojawila sie tam taka pani (tez ma swoja dzialanosc jak ty) i reklamuje angielski dla dzieciakow....
ma 3 grupy w kazdej grupie po 10 dzieci a szkola mala-wsiowa I tak pomyslalam, ze moze tez bys uderzyla w taka szkolke? Mama sie smieje, ze kobietka ma monopol Jedno dziecko poszlo i pozniej sznureczek i jej sie fajna 30 osobowa grupka zrobila