Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Początek stosunku przerywanego.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-16, 19:24   #37
arisa
Zadomowienie

Dot.: Początek stosunku przerywanego.

Cytat:
Napisane przez gwiazdka23 Pokaż wiadomość
A co Ty możesz o mnie wiedziec,żeby obrazac?
szczekaj lepiej swoją buziunią tam gdzie rzeczywiście wyczekują na Twoje 'mądrości' a w tym wątku się nie udzielaj.
sylusia a czy to ,że uprawiam stosunek przerywany jest wg Ciebie nierozwagą z mojej strony? Nierozwaga byłaby gdybym nie chciała zajsc w ciążę,i żałowała na środki antykoncepcyjne.Nie wiesz jaka jest sytuacja to też zamilcz.
Wracając do tematu-szkoda komentowac niektóre komentarze.
gdybym napisała wątek z tytułem"uprawiałam stosunek przerywany i zaszłam w ciążę-co mam teraz zrobic??"-wtedy nie dziwiłabym się takim komentarzom o nierozwadze,głupocie,i dennych radach typu "kup sobie gumki-nie są drogie".Prosiłam o konkretne odpowiedzi bez oceniania i wyrażania swoich refleksji na temat mojego życia intymnego.To moja sprawa dlaczego tak robię i nic Wam do tego-zajmijcie się swoimi problemami.

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Ok,sorki,ale uwierz ,że po przeczytaniu niektórych komentarzy człowiek staje się przewrażliwiony:/ O co inngo się prosi,i co innego piszą...
Hahaha, to mnie rozbawiłaś. Widzę pewną niekonsekwencję w twoim zachowaniu. Skoro może być dziecko, to po co przerywany? Poza tym sama rownież nie umiesz się wypowiadać bez obrażania innych, więc poziomem nas nie przewyższasz

http://s3.suwaczek.com/20090530040117.png

http://www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvry96uqg4.png

15.12.2010 - prawo jazdy zdane
arisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując