2009-09-16, 21:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne nasze Szkraby przywitały swoje Mamy!!! - Lipcowo-Sierpniowe Słoneczka
Cytat:
Napisane przez eleeri
Eee jeśli tylko 12 dni w miesiącu to nie jest źle
To ja wychodzę gorzej bo codziennie do pracy będę musiała pomykać
A że z babcią to chyba dobrze, przynajmniej będzie z osobą do której masz zaufanie, zawsze to lepiej niż jakaś nieznajoma opiekunka
A z mamusią i tak będzie większość dni w miesiącu i to całych dni 
Nie wiem czy jest jakaś reguła na te skoki, ale wszyscy mówią, że chłopcy są marudniejsi i ogólnie dają bardziej w kość niż dziewczynki
Przypominam że mi wylazły wszystkie i było przede mną widmo ponownego szycia 
|
dzieki własnie tak staram sobie to wbic do makówki, ale z róznym efektem.Czasem wydaje mi sie ze dam rade, czasem robi mi sie strasznie przykro.
Zawsze chcialam/planowalam byc z dzieckiem do czasu przedszkola...a tu zycie stawia /zmusza nas do innych wyborow 
Moze wygram w totka Zadowolilaby mnie wygrana rownowartosci wyplat do 2 r.ż Laury nie musze wygrac miliona 
O roznicy miedzy chlopcami a dziewczynkami wlasnie tak slyszalam.Mowily tak w szpitalu i mowila tak moja polozna, twierdzi tez tak moja siostra i w rodzinie ci co maja parke.
Ze chlopcy sa glosniejsi juz od chwili narodzin, ze n oddziale z reguly to chlopcow wiecej slychac,ze sa bardziej marudniejsi/charakterni.
Spotkalam sie tez z opinia nt.roznic miedzy porodem sn a cc.Nie pamietam dokladnie ale argumentacja byla taka ze dziecko przy sn przychodzi na swiat powoli i sie dostosowuje czy cos, a przy cc wyciagaja nagle z brzucha i ze zbyt szybko sie to dzieje.
Oczywiscie w syt.zagrozenia zycia nie ma dyskusji.
Nie mam zdania na ten temat,nie wiem czy ma to wplyw.
Spotkala sie ktoras z podobnymi opiniami?
Cytat:
Napisane przez Cassandra 23
Narazie nie uzywamy mydełek, tylko sam płyn.
|
a ja 2x uzylam samego mydla bo jakos wylatywao mi z glowy zeby kupic plyn.Zawsze przed kąpiela...oho...zapomnial am 
Potem ja smarowalam bo mialam wrazenie ze jest szorstka po tym mydle.
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------
Ja tez kapie o stalej porze i juz max do 20 musze byc "po robocie"
I robie tak wlasciwie od poczatku.Moze 2x wykąpalam ją raz o 23 raz kolo21 ale teraz tak reguluje czas/karmienie i samo tak sie ładnie sklada ze idzie to zgodnie z planem.Mala po mleczku odplywa a ja tez mam wlasnie czas dla siebie(czyt.gotuje obiad,sprzatam,piore,wiza zuje itp)
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
|
|