Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-16, 21:43   #1531
roxi1980
Zakorzenienie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
wróciłam .... i jestem wsciekła - normalnie rozwale kogos lub cos, ale to pozniej .... bo bylam jeszcze na komisariacie i wiecie co - az mi sie ryczec chce bo nie potrafie uwierzyc w to ze ludzie sa tak okrutni .... normalnie przychodzili do nas rozmawiali z nami wspolne wypady wakacje i taki numer ! chcieli tylko nam pokazac ze zycie nie zawsze jest takie kolorowe - no wiecie co !!!!!!!!! zmarnowali nam tyle dni tyle nerwów i strachu ... i teraz .. teraz od nas zalezy co dalej czy wycofamy sie czy chcemy dochodzic swoich praw i odszkodowania za straty (zniszczony samochód) masakra jakas ... a ja myslałam ze mamy w nich prawdziwych przyjaciół to sie wam wygadałam .... ehhhh
Dorotko - współczuję takich doświadczeń... to jednak burzy wiarę w ludzi... Podobnie jak piszą dziewczyny, nie zostawiłabym tego tak sobie - uważam, że za dużo złego zrobili, żeby im teraz podarować bezkarność w prezencie - za takie świństwo muszą być konsekwencje; dlaczego Wy macie w ich stronę robić taki gest (odpuszczać im)? w nagrodę za ich "przyjaźń"? TO JEST STRASZNE!

Cytat:
Napisane przez dafreen Pokaż wiadomość
Hej Słoneczka,

mam nadzieję, że wybaczycie mi chwilową nieobecność spowodowaną urlopem, na który udało mi się w końcu wrócić

Widzę, że na wątku prawdziwe jesienne grzybobranie więc ja też dokładam swojego małego borowika ....

Wszystkim Wam przesyłam zarazki od mojego 9mm okrucha
Serdecznie gratuluję

Wysyp będzie... w końcu pogoda się psuje, wcześnie robi się ciemno... będą dziewczyny miło spędzać czas...

Edytowane przez roxi1980
Czas edycji: 2009-09-16 o 22:08
roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora