Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak się przygotować? - pierwsza/kolejna wizyta u ginekologa - zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-16, 21:51   #2169
ewelline
Zadomowienie

Dot.: Jak się przygotować? - pierwsza wizyta u ginekologa - zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez shena Pokaż wiadomość
Dzisiaj byłam pierwszy raz u ginekologa mężczyzny. Do tej pory chodziłam tylko do kobiet. Nie było tak starsznie jak myślałam, naprawdę ok. Pan okazał się bardzo zabawny ale i bardzo bezpośredni-ale plus mu za to, nie owijał w bawełnę, mówił prosto z mostu.

Kurde i znowu stan zapalny, ja to mam skłonności do tego!:/ Powiedzcie czy was też tak bardzo boli badanie wziernikiem? Bo mnie tak.
moze on uzyl duzego wziernika??? sa rozmary S, M, L, XL sa takie plastikowe jednorazowe ale chyba jeszcze uzywaja tych metalowych gdzieniegdzie

ja zawsze bylam badana S plastikowym jednorazowym i nic mnie nie bolalo

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
Napisane przez aktaga13 Pokaż wiadomość
od początku chodzę na fundusz. Normalnie na legitymacje studencka. Lekarza mam w porzadku, gabinet ekstra - nowy szpital. Nie widze potrzeby placenia dodatkowo, dobrze trafilam.

Wracajac do mamy (mam dzisiaj koszmarny dzien, od rana rycze bez powodu i rozpamietuje wszystko co zle), to pamietam jak moje kolezanki pierwszy raz szly do gina prowadzone przez rodzicielki... Ale ja im zazdroscilam.. To zblizalo. Ich mamy interesowaly sie tym, ze nieregularnie/boleśnie miesiaczkuja.. Moja temat miesiaczki otworzyla i zamknela w dniu, w ktorym ją dostalam. Generalnie, mama woli udawac, ze tego lekarza nie ma (choc sama pracuje w sluzbie zdrowia ). Na pierwsza wizyte poszlam z tż chociaz gdyby go nie bylo, pewnie poszlabym sama...

niestety nie rozumiem jak twoja mam pracujac w sluzbie zdrowia ma takie podejscie. Moze jeszcze dla niej jestes mala cureczka i nie dopuszcza do siebie wiadomosci ze jestes dorosla kobieta albo sama ma zle wspomnienia po wizytach u ginekologa albo sama chodzila sporadycznie raz na kilka lat i miala szczescie ze jej nic nie bylo.
ewelline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując