Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-16, 22:51   #2535
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

15 stron żeście dzisiaj dziewczęta spłodziły szok normalnie, rozkręcacie się widzę przed rokiem akademickim, przecież to zaraz znowu kolejny wątek będzie

przyszłam tylko się przywitać i się pożalić że od tej pieprzonej nauki wysiadła mi kość ogonowa i muszę codziennie termoforem nagrzewać żeby móc jeszcze siedzieć przy tych ustawach. Zawsze mi coś wysiadało w sesji, a to kolana, a to kręgosłup, jeszcze 2 dni a ja sie już zastanawiam jak ja te dwa dni przeżyję.

dobra przestaję się użalać nad sobą i ide odpalić kolejny ogrzewacz żeby jeszcze z godzinkę posiedzieć.

Mam nadzieję że wybaczycie mi że nie nadrabiam ostatnio na bieżąco powiem tylko że strasznie mi z tym źle że nie mam na nic czasu i wykańczam się fizycznie i psychicznie, więc już za to moje podupadające zdrowie powinnam zdać ten egzamin

Pozdrawiam Was wszystkie, odezwę się pewnie w piątek jak dożyję a od niedzieli jestem już z Wami

Sweet dreams

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

303

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora