2009-09-17, 09:09
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: powiekszenie piersi!wazne pytania!
Cytat:
Napisane przez nusia0210
Czytalam przerozne opinie i juz naprawde sie gubie... niektore dziewczyny pisza,ze sa super eurosilikony ,a niektore pisza,ze szybko wymieniaja,ze lekarze zle sie o nich wypowiadaja,ze podobno sie falduja, czasem nawet juz po 3 latadch zdarza sie ze sie rozrywaja...duzo,duzo...i wydaje mi sie ze zawsze choc odrobina prawdy musi w tym byc.. Nawet tutaj wiekszosc kobiet robie na kazdej firmie tylko nie eurosilikony.
---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------
ale sie zakrecilam u gory haha.... chodzilo mi ze wiekszosc kobiet z tego forum nawet robi zabieg z wkladkami innymi niz eurosilikony...
|
moja opinia jest taka że jeśli mam do wyboru coś lepszego ale droższego i tańszego i nie koniecznie dobrej jakości to jednak w przypadku takiej ingerencji chirurgicznej wolę dołożyć troche kasy ale mieć pewność ze nic się implantom nie przydarzy , choć nie zawsze cena idzie w parze z jakością z tym się też zgodzę, znam laski które mają ES-y i są mega zadowolone i nic sie kompletnie nie dzieje od kilku lat (odpukać w niemalowane)
Horo bo mi tak naprawdę zależy tylko na wypełnieniu ich od góry albo raczej żeby były trochę wyżej czy może wyżej się zaczynały -ale namieszałam - nie chcę ich większych i tak ciągle uważam że są trochę za duże tylko czy 1,5cm różnicy w wysokości da jakikolwiek efekt to jest pytanie no nic ale jeszcze mam dużo czasu na te rozważania o ile po jakimś czasie w ogóle mi nie przejdzie
|