Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-17, 11:19   #4773
Sag etwas
Zadomowienie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI

Cytat:
Napisane przez madzia9018 Pokaż wiadomość

Kilka dni mnie już tu nie było, egzamin za 2 dni a ja juz się trzęsę z nerwów

Gratulacje dla wszyskich kobietek które ZDAŁY, tak na marginesie cholernie wam zazdroszcze bo ja też chciałbym mieć plasticzek juz w kieszeni

Jak to się mówi pożyjemy zobaczymy, do 3 razy sztuka tak mi mówią życzliwi, ale jedna koleżanka napisała mi sms jak nie zdałam za 1 razem: "co się przejmujesz wkońcu do 10 razy sztuka" Kurna jak ja sie wtedy wkurzyłam i co tam nie odzywam sie do niej juz 2,5tyg.

No to tyle moich wywodów muszę sie odstresować
Spokojnie, spokojnie, spokojnie
Wiem, ze latwo mowic bo ja sama pamietam co przezywalam przed kazdym egzaminem Na kolezanki nie patrz, bo zawsze znajdzie sie ktos zyczliwy i niby chce dobrze a w duchu na pewno mowi, zeby sie nie udało..
Na pewno umiesz dobrze jezdzic i na egzaminie uda Ci sie opanowac stres jak tylko wsiadziesz do autka a pozniej tylko formalnosci "pozytywny" i zobaczysz, ze prawko lada moment bedzie Twoje

A tak btw: Ja dzis z ciekawosci przeszukalam watek,zeby poszukac swoich postów ktore pisalam przed ostatnim egzaminem, jak ja panikowalam to szok a jaka radosc byla jak zdałam i niestety trzymalam wszystkich w niepewnosci co do wyniku egzaminu. Teraz czytalam to z mega usmiechem a wtedy ajj.. I wtedy pamietam jak gratulowala mi BeaS a dzis ja moge Tobie kochana pogratulowac ( tak, tak - oczoj*bnym różem) ^^