Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kurs uwodzenia, czyli jak uwieść kobietę w 10 minut ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-17, 14:52   #91
dzustam
Zakorzenienie

Dot.: kurs uwodzenia, czyli jak uwieść kobietę w 10 minut ;)

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
Ja powinnam mieć dodatkowy bonus, bo całe życie stosuję BS na tego typu frajerów (swoją drogą "sukoskafander" - kto to wymyśla ). No i rozumiem, że kobieta odrzucająca zaloty PU(P)A to oczywiście suka. Tak się właśnie przejawia bezgraniczny szacunek do kobiet prezentowany przez wyznawców tej delikatnej metody "uwodzenia"... Nazewnictwo jakie stosują do określania kontaktów damsko-męskich daje mi pełny obraz tego co to za typki i wiem, że nigdy nie chciałabym z kimś takim mieć nic wspólnego. Zresztą nie pogadalibyśmy bo ja podrywaczy wyczuwam na kilometr. Lubię ludzi szczerych wobec mnie, którzy nie kamuflują swoich prawdziwych zamiarów.
No przecież Klarisso żadna kobieta nie powinna się opierać takim pięknym metodom pordywania...

No a jak się opiera, to musi być suką

Wiele razy usłyszałam te określenie od antygentelmanów, od napitych absztyfikantów, od podpieraczy budek z piwem, od natrętnych bywalców klubów, od blokersów, od tych wszystkich patafianów, którzy byli zawiedzeni faktem, że w podskokach nie chcę się z nimi umówić (a przynajmniej przespać).

I pomiędzy kulturalnie mnie podrywającym mężczyzną z klasą, który po odmowie przeprasza za zbytnią natarczywość a patafianem, który rzuca za mną tekst: zimna suka jest tak wielka przepaść, że nawet gdyby całe hordy parafianów się zebrały i wycięły wszystkie drzewa na świecie, to i tak nie starczyłoby im materiału na zbudowanie mostu łączącego te dwa skraje przepaści.

Cytat:
Napisane przez Pawełeczek Pokaż wiadomość
Tak, tak, zapewne jest to zarówno inna strefa czasowa jak i praca po 12-15h, ktora daje mozliwosc ciągłego przesiadywania na necie i popełniania setek postów na forum tygodniowo. A po pracy to tylko dupy i nic wiecej. No nawet sie usmiałem
Wiesz, to tak jak w szkole, niektórzy sylabują i schodzi im kilka godzin na przeczytanie strony. Niektóre zaś dzieci pochłaniają kilka książek tygodniowo.

Niektórzy na klawiaturze piszą jednym palcem (na zasadzie potwór miał tylko trzy pazury i nie pisał), niektórzy zaś piszą szybko i bezproblemowo.

Edytowane przez dzustam
Czas edycji: 2009-09-17 o 14:54
dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując