Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-17, 17:53   #2904
Patka_nt
Raczkowanie

GG do Patka_nt
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

Cytat:
Napisane przez ladyanx Pokaż wiadomość
Też miałam przez jakiś czas taki problem z włosami. Pani aptekarka powiedziała mi, że nie można długo używać tego samego szamponu, bo się za bardzo skóra głowy przyzwyczaja czy cos, czego efektem może być osłabienie, wypadanie, przetłuszczanie a nawet łupież! :O

Żartowałam tylko z tą konkurencją Ja bym cieszyła się z każdą stąd, która dostanie się na to co sobie zamarzyła i gdzie Jeszcze tydzień temu byłam pewna, że chcę do Poznania, ale teraz pojawił się pomysł z Bydgoszczą/Toruniem. Medycyna na UJ - odważna jesteś Trzymam kciuki!
Byłam, autko oglądałam. Wszystko super pięknie, boski kolor, zero rdzy, środeczek zadbany, no bajka jak dla mnie, ale... tatuś dopatrzył się zła - a to amortyzator do wymiany, a to szyba przednia odpryśnięta, tu był malowany, a tu sprzęgło, a tu coś jeszcze...
I autka nie ma.
[/SIZE]
- co do włosów - też tak miałam! Nawet było tak, że włosy umyłam, wysuszyłam a one już były przetłuszczone! Później dopiero załapałam że działo się tak ze względu na szampon, który miał w sobie odżywkę. Zaczęłam używać zwykłego, taniego z pokrzyw - od razu było cud, miód! A teraz używam tylko Schwarzkopf (czy jak to się tam pisze :P) i jestem bardzo zadowolona.

- mi też się co chwilę zmienia miasto gdzie miałabym studiować. Najgorsze jest to, że będziemy mieć tylko 3 formularze (czy coś takiego), więc tylko w 3 miejsca można złożyć papiery... I co tu wybrać?

- ja teraz mówię,ze chcialabym do krk na UJ, ale wiadomo... będę mówić na powaznie dopiero jak zobacze wyniki matury!

- jakie autko? Ja mam egzamin jakoś w połowie października (chciałabym mieć to już za sobą!) i pewnie też będę się za czymś oglądać, bo mieszkam dość na obrzeżach miasta, a dojeżdżanie autobusami jest dość męczące zwłaszcza że one jeżdżą jak chcą
Patka_nt jest offline Zgłoś do moderatora