2009-09-17, 19:45
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
Cytat:
Napisane przez maciejka83
witam nowe przyszłe PMki
Maria i Negilka-na pewno wszytko dopięłyście na ostatni guzik,a włączyła wam się po prostu panika i sraczka-wszytko wyjdzie idealnie zobaczycie  -nie ma innej opcji
Małgosia-chciałam się Ciebie spytać o autko-jechaliscie wkońcu tą czarną warszawą, okorej wspominalaś? wiem, ze mialas po znajomości tą usługę,ale jeśli moglabyś coś więcej naskrobac co i jak dla potencjalnego klienta 
ps. 1 a jakiego mieliście fotografa to podejrzę 
ps. 2 kupowaliscie fontannę czeko czy wypozyczaliście?
|
Nie jechaliśmy Warszawą, jechaliśmy BMW starszej 
Z Warszawą miałam miec po znajomości ale jak z Panem rozmawiałam to najpierw zrobił wywiad czy widziałam gdzieś samochody , a jak ja powiedziałam że nie , to powiedział że jak dla mnie ze względu na rodzine 150zł obniżki czyli do zapłaty 650zł .... a na stronie jest 600zł także Pan chciał jeszcze na mnie przyciąć wiec delikatnie mówiąc zrezygnowałam
Fontanne kupowaliśy w Makro za 120zł , sprawdziła się nie powiem, ja tam się nie uciapałam ani dzieci mnie, bo w miarę wysoko stała i rodzice musieli dzieciakom podawać 
Jedynie mój mąż ok godz 3 w sobotę się upaćkał czekoladą ale to tak porządnie krawata to nie mogę doprać do tej pory i koszuli
|
|
|