Czym myjecie buzki waszych dzieciaczkow??
ja przecieram platkiem oczka czysta woda a twarz woda z wanienki z plynem hippa- zauwazylam ze Weronika ma jakies suche policzki i smarowalam jej kremem Emolium ale mam tez kupiony krem ochronny pielegnacyjny hippa i chcialabym wyprobowac, moze ktoras z was uzywala dla swojego skarba

narazie posmarowalam nim swoja twarz i jest ok-mieciutka i taka delikatna

nadal walczymy z ciemieniucha

wpr awdzie jest juz lepiej ale nadal jest-po kapieli smaruje jej glowke olejuszka i zakladam czapeczke a rano smaruje jeszcze oliwka i znowu czapa i dopiero po 2 godzinach wyczesuje grzebyczkiem bo szczotka nie wyczesuje tych lusek
Weronika jest coraz wiekszym glodomorkiem teraz juz za kazdym karmieniem wypija po 130ml.......a dzis po kapieli wypila 150ml

nawet sie zastanawialam czy nie kupic jakiegos zageszczacza do mleka zeby ja bardziej sycilo hhehe
ciekawa jestem ile bedzie spac po takiej porcji
jutro wybieram sie chyba do gina - a tż musi mnie zawiezc i mala bierzemy -zeby tylko nie siedziec tam 3 godziny ale moze mnie ktoras pusci jak bedzie duzo bab a ja z malym dzieckiem-zobaczymy, chociaz nawet w ciazy jak bylam juz przy koncu i sie meczylam to zadna nie przepuscila

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------
jakie wariacje
Weronika jest zawsze marudna przy jedzeniu mleczka po kapieli- nie wiem czy to jest spowodowane tym ze malo spi w dzien i jest zmeczona czy co.......
niby pije mleczko a po chwili zaczyna sie denerwowac i placze , wypluwa smoczek i tak kilka razy a picie mleka zajmuje jej godzine