2009-09-18, 05:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: vesenkowe początki
Cytat:
Napisane przez viktorej
Witaj
Jeżeli robisz je dla siebie i ci się podobają, to oczywiście, że możesz wyjść  . To oczywiście żart, bo prace wcale nie są złe, tylko zdjęcia troszkę za małe i trudno powiedzieć coś o wykonaniu. Ale za to widać, że masz pomysły. Twórz dalej i na pewno będzie widać rezultaty  .
|
Dziękuję Pomysłów mam jeszcze dużo, tylko na razie mam za mało materiałów, żeby wszystkie zrealizować 
Cytat:
Napisane przez zuteria
Witaj, najładniejsza wydaje mi się bransoletka. Jest prosta, ale nie mam się do czego przyczepić  Kolczyki za to niezbyt przypadły mi do gustu. Wg mnie w pracach 2. i 3. lepiej prezentowałyby się rurki o nieco innym kształcie- albo zupełnie proste (2.) albo skręcone, ale nieco dłuższe (3.). Te wydają mi się za krótkie i bardzo traci na tym kształt kolczyków. Oczywiście nie zniechęcaj się moim komentarzem i pracuj dalej jeśli sprawia Ci to przyjemność 
|
Sprawia i to ogromną. co do rurek to racja, ale mam po prostu jeszcze mało materiałów, z których robię i posiłkuję się tym co mam. To było moje pierwsze zamówienie i spodziewałam się,że te rurki na żywo będą wyglądały trochę inaczej. I jak teraz patrzę to prosta w (2) faktycznie byłaby ciekawsza. Przy następnym zamówieniu już będę wiedziała na co zwracać uwagę 
A za komentarz dziękuję, dał mi do myślenia 
Cytat:
Napisane przez ayumi88
|
Przy następnych zdjęciach się poprawię Będzie można wytykać błędy do woli, co będzie nawet bardzo mile widziane, bo pozwala się nauczyć lepiej
|
|
|