|
Dot.: Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :)
A ja zakupiłam w tamtym roku kurtkę sportową taką na narty/ czarna z pomarańćzowymi i białymi dodatkami, więc kozaki jako takie zupełnie odpadają... stąd moja pogoń za pumami i nike-ami bo przecież jak założę kozaczki czy saszki czy co tam innego do sportowej kurtki do śmiech na sali na dodatek płaszcza nie mam bo dużo jezdze autem i mi nie wygodnie w czymś co sięga dalej niż do pasa więc już zupełnie nie wiem co na zimę będę nosić.. mam nadzieję, że śniegu nie będzie bo na nowe płaszczyki/ kurtki w tym roku już sobie nie pozwolę jak są studia i inne wydatki
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------
Agna biedulko byłaś chociaż u lekarza??
Krokomierz kupiony za groszę chyba kilkanaście złotych może mniej na allegro... jak znajdę wieczorem podobony to podrzuce link bo kupowałam dość dawno. A właśnie przyszły papiery do podpisania. Inauguracja 10 października o godz 9:15 a potem zajęcia do 18 szkoda, że nie ma szczegółowego planu. Ja muszę jeszcze po dyplom się wybrać i od razu zawiozę wszystko łącznie ze zdjęciami do nich na Grinwaldzki dobra wracam do dolumentów