Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Cytat:
Napisane przez samanthhha
No właśnie ja ją pytałam czy chcą jakiś konkretny prezent a ona powiedziała, że wolą pieniądze.
Kiedyś w liceum się przyjaźniłyśmy ale już jakieś trzy lata nie mamy kontaktu... Ani się nie spotykamy ani nic. I na dodatek dała mi zaproszenie z osobą towarzyszącą znając mojego Tż i wiedząc, że jestem w ciąży i biorę ślub cywilny... Przykrość mi tym sprawiła bo wg mnie powinna nas zaprosić z imienia i nazwiska. No ale cóż...
|
Ja myślę że spokojnie 200zł BĘDZIE AŻ ZA ŚWIAT! Mój Mąz np. w kopercie od SWOJEJ SIOSTRY, z którą ma kontakt non stop, a jej mąż ma tyle kasy, że można powiedzieć że im się przelewa dali nam 200zł .... druga siostra też mu tyle dała (choć też pracuje). A o ślubie wiedzieli z wyprzedzeniem..... . Także myślę że jak to koleżanka z którą tyle czasu nie miałaś kontaktu to nie powinna się obrazić 
P.S. Mnie moja przyjaciółka, która wiedziała, że z moim TŻ za 3 mies. też będę się chajtać też napisała "z osobą towarzyszącą", to podobno zwyczaj z jakiejś starej etykiety. Ale teraz to raczej uraża gości .... dlatego ja na zaproszeniach pisałam z imienia i nazwiska wsztstkich Tym bardziej jeśli są już ze sobą dłuższy czas.
Edytowane przez Izumi
Czas edycji: 2009-09-18 o 11:09
|