Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-18, 12:10   #194
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

Cytat:
Napisane przez alexa1307 Pokaż wiadomość
Witajcie kobietki ja dopiero co wstalam sama nie moge w to uwierzyc,w nocy mialam przeboje sama ze soba,normalnie myslalam,ze to moje ostatnie chwile obudzilam sie chyba o 1 z uczuciem takiego goraca a zwlaszcza w twarz ,ze myslalam,ze oszaleje,poszlam do 2 sypialni i otworzylam sobie okno i tam staralam sie zasnac ale to goraco bylo straszne a pozniej serce zaczelo walic mi jak mlot :conf used: czy ktoras z Was miala cos takiego w ciazy ??? bo ja 1 raz ale tak sie wystraszylam a do tego mam taki potworny bol glowy,mam nadzieje,ze za dnia bedzie ok bo do wieczora jestem sama
SENSUEL daj znac co i jak jak tylko wrocisz ale ja wiem,ze jest wszystko ok

Miałam coś podobnego, ale ja nie byłam w ciąży, z tym że ja jeszcze nie widziałam na jedno oko a w drugim miałam mroczki - myślałam, że zaraz zejdę a w pracy byłam sama nawet klienta nie było Z tym, że teraz już wiem po czym tak miałam - kawa tak mi podniosła ciśnienie! Od tamtej pory nie piję kawy.
Musisz powiedzieć swojemu prowadzącemu lekarzowi o tym, bo raczej w ciąży kawy nie piłaś.

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora