Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Guerlain-kolorówka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-18, 14:23   #2912
p4w
Zakorzenienie

Dot.: Guerlain-kolorówka

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
ooo super by było
nie miałam okazji jeszcze pogratulować Synka
no więc dostałam miniaturkę Mythic i jestem rozczarowana
opakowanie plastikowe i tandetne nie pasuje do moich pięknych pudełeczek pełnowymiarowych Meteorytów
czemu nikt mi nie powiedział, ze oprócz tego, ze są malutkie są też w takim brzydkim opakowaniu, a ja wzrokowiec jestem

i przekonałam się, ze chytry dwa razy traci - nie chciałam kupować dużego opakowania, bo wydawało mi się zbędne (mam tyle rozświetlaczy w tym inne Meteorki - BC, GT i Pastele), ale jak się pojawiły miniaturki to stwierdziłam, że chętnie wypróbuję

ale do rzeczy: Mythic są mniej drobinkowe niż Pastele i delikatniejsze w odbiorze tzn. mniej je widać i spokojnie można użyć na całą buzię bez nadawania jej efektu bombki czy koloru
Pastele przy zbyt obfitym nałożeniu nie wyglądają u mnie dobrze, a jak nałożyłam "techniką mineralną" pędzlem EDM to już w ogóle wyglądałam koszmarnie - jak pokryta pazłotkiem

może mam za ciemną cerę na tą technikę, ale jak delikatnie omiotę pędzlem buzię to Pastele nadają jej ładne chłodne rozświetlenie (nie robię takiego efektu jak na zdjęciu Immolation)

generalnie Mythic i Pastele nie są podobne do siebie

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora