Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cera tłusta, mieszana, odwodniona, problematyczna - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-18, 17:59   #2987
wisherka
Raczkowanie

Dot.: Cera tłusta, mieszana, odwodniona, problematyczna - ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez daisyxx Pokaż wiadomość
po pierwsze z góry przepraszam jesli któras z Was juz o tym pisała
od zawsze miałam problemy z tradzikie i pryszczami na twarzy i na plecach. Używałam juz dosć dużo kosmetyków przeznaczonych dla cery młodej po jednych miałam wysypke (Clean&Clear) ,szczypała mnie twarz nawet podczas uzywania ,drugie (teraz je uzywam Nivea Visage jung)uzywam tydzień i przy żelu oczyszczajacym niby jest łagodny tez szczypie mnie cała twarz ,peeling ,tonik i krem na pryszcze mi toleruje jako tako ale, efektów nie widze sama nie wiem czy ma poczekac ,one tylko wygładziły mi cere i oczyściły.
Na czole ,nosie, brodzie świeci mi sie skóra ,na policzkach jest gładka ale, pojawiaja sie czerwone plamki gdzie nie gdzie.
Podejrzewam ,ze mam cere miaszano-tłusto-tradzikowa
daisyxx może spróbuj czegoś takiego . Moja koleżanka stosowała i rzeczywiście pozbyła się trądziku w znacznym stopniu.
Mogę tylko powiedzieć, że miała podobne problemy jak Ty masz ze swoją skórą. Nawet seria AA nie była dla niej odpowiednia (uczulała ją i ciągle miała podrażnioną cerę). Dopiero jakaś jej znajoma poleciła jej to mydło i od kiedy zaczęła nim myć twarz, zauważalna jest znaczna poprawa. Skoro próbowałaś już różnych serii, reklamowanych w TV i nie pomogło, to może spróbuj czegoś naturalnego.

Edytowane przez wisherka
Czas edycji: 2009-09-18 o 18:21
wisherka jest offline Zgłoś do moderatora