Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-18, 18:23   #451
weegirl
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Domyślam się, sama przecież napisałaś, że daliście sobie czas (a takie ustalenia zwykle długich rozmów wymagają). Mi chodziło o zadanie tych najtrudniejszych - czy widzi sens walki o ten związek...
No jak to, czy widzi... on nie wie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Ja nie wiem, ludzie dobrze wiedzą, że takie sytuacje są trudne, a takie słowa dodatkowo bolą. Ja wiem, ze może się martwią, może chcą pomóc, ale stety, niestety, takie sprawy się załatwia we dwoje. Mam nadzieję, ze podejmiecie dobre decyzje, trzymam kciuki.

My od wczoraj wieczora też się "kłócimy" kaszana.
No a co do komentarzy innych, to... z jednej strony mnie denerwują, bo mój związek to moja, a nie ich, sprawa, ale najgorsze jest to, że oni mają rację

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
takie decyzje są najtrudniejsze... może ten związek wcale nie wymaga zakończenia, a jedynie naprawy... decyzja o rozstaniu to jedna z najtrudniejszych, najlepiej nie podejmować jej pochopnie
Szczerze mówiąc, boję się po prostu przyznać do tego, że, w pewnym sensie, zmarnowałam 3 lata i że będzie trzeba zaczynać wszystko od nowa z kim innym. Nie myślałam, że mogłabym się bać akurat tego. Dobra, ja już tutaj nie marudzę, tylko wracam do nauki
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora