2009-09-18, 20:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dobry prawnik??
Cytat:
Napisane przez aniahoneybunny1982
Popytaj sie ludzi na www.usa.info.pl Uwazaj, bo jest duzo oszutow. Czasami okazuje sie, ze niby prawnik okazuje sie, ze zadnym prawnikiem niejest tylko tyle, ze zna sie troche na prawie imigracyjnym. Pamietam,ze Jan Bloch cos mi sie obilo o uszy wlasnie na tym forum. A jak masz konkretna sprawe to zapytaj sie Kariny na tym forum, ktore wczesniej wymienilam. Moze okazac sie,Z e ten prawnik do niczego Ci nawet niebedzi potrzebny a za czym idzie zaoszczedzona kasa.
|
dzieki
wlasnie rozmawialam z Karina, bo ona tez jest prawnikiem, tak wiec naswietlila mi mniej wiecej co i jak
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------
Cytat:
Napisane przez kavvka
ahh ale niemiła..a chciałam pomóc i wypytać mojego TŻa ...bo ogólnie,adwokaci się znają..i wiadomo który dobry nawet zagranicą...
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------
aha i nie "jak zwał tak zwał" bo prawnik to prawnik osoba po studiach prawniczych...i każdy prawnik wtedy może udać sie na daną aplikację..czy notarialną,adwokacką czy radcowską lub pozostać prawnikiem
dlatego zapytałam kogo szukasz adwokata czy prawnika.
|
nie, niemila, tylko pytam sie konkretnie a ty mi ze w katowicach. Ok moze twoj TZ zna jakichs prawnikow tylko tu ich jest na prawde duzo a znalezc dobrego nie jest lada sztuka.