Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bo my dużo gadamy i roku 2011 niecierpliwie czekamy - PM 2011 cz. II :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-19, 09:28   #90
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko
Dot.: Bo my dużo gadamy i roku 2011 niecierpliwie czekamy - PM 2011 cz. II :)

bambusiek fajnie, że się zdecydowaliście. Szykuje sie wspaniała impreza hihiDzięki, dziś już jest trochę lepiej, choć TŻ pewnie dalej jest nabuczony, ale jescze pewnie śpi. Wstałam, dziś rano z podpuchnietymi oczami - pewie od płaczu ale już nałożyłam magiczną maść hehe.

Jenny to chyba taki dzień był, bo ja tez nie czułam się wczoraj dobrze.

niunia ale fajnie, że jedziecie odpocząć.

bruneteczka szykuj się, szykuj i udanej imprezy życzę

mikicia udanego wyjazdu. Ja tez dowiedziałam się z dziekanatu, że zajęcia zaczynam 3 października. tylko jescze ooficjalna informacja nie przyszła hmmm.

Ok, ja się zbieram, bo czeka mnie sprzątanie, pranie i wogóle, ja co sobotę heh. A później trfzeba jescze na myjnię jechać, bo niedługo auta nie poznam hehe.

Noi chyba dzisiaj moi rodzice ida do TŻ pogadać o tych kosztach wesela. Może Tż sie odgniewa heh.

Buziaki

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ----------

isabele mnie sięwydaje, że Tż się wkurza, że jescze nie może jeździć. Do oddania prawka zostały muj 4 miesiące i wyżywa sie na mnie. tzn nie tyle wyzywa, vco twierdzi że źlę jeżdżę (o czym wiem hihi) ale nie musi tego ciągle podkreślać. Wczoraj miałam ochotę wyjść z auta i wracac do domu na piechotę. Ale była za daleko i za późno, tylko to mnie powstrzymało.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora