|
Zakorzenienie
Przekupka: 167 pkt / 100% pozyt.
|
Ciuszki, buty, biżuteria, kosmetyki!!!
wątek nieaktualny
Witam drogie wizażanki!
Kilka zasad:
1. Uczciwość przede wszystkim- kilka razy zostałam oszukana, więc jestem ostrożna.
2. Wysyłamy JEDNOCZEŚNIE! Mogę potwierdzić wysyłkę zdjęciem polecenia nadania. Jednak jeśli jakimś cudem masz mniej przekupek ode mnie- wysyłasz pierwsza. A jeśli masz więcej przekupek ode mnie, ale wśród nich są jakieś negatywy- też wysyłasz pierwsza
3. Zawsze dokładnie opisuje rzeczy i tego samego wymagam od Ciebie!
4. Wysyłka poleconym ekonomicznym.
5. Jeśli Ci to nie pasuje- nie wymieniaj się ze mną- wymieniając się akceptujesz powyższe zasady!
UBRANIA:
* spódnica ołówkowa ZARA z podwyższonym stanem, rozm.S, założona 2 razy, stan IDEALNY, kolor kruczoczarny- zdjęcie celowo rozjaśnione dla ukazania fasonu niestety to nie mój styl ale była droga więc będę wybredna REZERWACJA
* śliczna bluzka ATMOSPHERE rozm.40 z ogromnymi guzikami NOWA! dostałam w prezencie od cioci, która nie wie że noszę rozmiar 36 a nie 40 tunika ma jeszcze "resztki" papierowych metek, które ciocia odcięła pewnie dlatego żebym ceny nie widziała gdyby nie to że jest za duża, to bym sobie ją zostawiła, bo jest CUDOWNA
***pasek nie jest do wymiany*** leci do MissTwisted
* krótki spodenki REPORTER girl zone, w stylu retro (oryginalne przetarcia, wygniecenia), założone kilka razy, stan BDB
***zepsuty zamek, trzeba wymienić***
* czarna koszulka ze ścinanymi rękawkami i kieszonką na piersi, założona kilka razy, stan BDB
*zwiewna bluzka RESERVED rozm.S, z wymianki, stan BDB (mała dziurka na szwie pod pachą) REZERWACJA, ale można pytać
* koszula TOP SECRET, rozm.S w prążki i z żabotem, leżała trochę w szafie nieużywana i raz chciałam w niej wyjść, więc ją wyprałam żeby ją odświeżyć, ale i tak w końcu w niej nie wyszłam na dowód tego że to prawda, jedna "dziurka" od guzika jest nadal zszyta leci do Foxy6
* bluzka H&M czarna rozm.36, z ażurowymi bokami, NOWA z papierową metką!
* saszki Deichmann, seria Graceland, rozm.40, stan bdb nie licząc zużytych fleków i obcasów wystarczy przejść się do szewca lecą do rosablanca
* żakiet VERO MODA w prążki, rozm.34, był założony tylko kilka razy, stan IDEALNY, wymienię tylko na inny żakiet / kurteczkę / grzybek
Edytowane przez Brazylijka
Czas edycji: 2009-11-01 o 22:19
|