2009-09-19, 09:42
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Cytat:
Napisane przez niutek
witam wszystkich, jak wcześniej pisałam staramy sie o dziecko tak koło 3 lat oczywiście byłam już u gin..i mąż też robił badania , okazuje sie że wszystko dobrze jest . Diagnoza w sensie proszę próbować dalej ....problem jest taki że mąż na delegacji pracuje no i w sumie jest tylko na sobotę niedziele. Osobiście próbuje wszystkiego .. z tego powodu na wczasy się udaliśmy, że może stres domowy ...no więc przyjechaliśmy i zostaje mi tylko czekać.......pozdrawiam
|
czesc
Podziwiam twoja cierpliwosc, 3 lata to dosc długo. Jezeli możesz poswiecic pewno kase to poradzilabym ci kupic dobry elektroniczny test owulacji do ktorego dokupujesz tylko jednorazowe testy , lub chodzic do gina ,niech cie bada i stwierdzi kiedy ma nastapic owulacja . Poniewaz czesto gesto jest tak ze niektorzy maja owulacje bardzo pozno lub bardzo wczesnie podczas okresu , tak jak jedna z moich znajomych ktora tez miala taki problem jak ty. Tylko ze ona chodzila do gina co pare dni i gin stwierdzil ze jej owu wypada na 28 dzien cyklu. Musiala brac hormony az wszystko sie uregulowało.
pozdrawiam i duzo wypoczynku
---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------
Cytat:
Napisane przez Marlenka82
Witam Was wszystkie  Mam na imię Marlena, wiek 27 latek, mężuś od ponad roku  1 cykl starań 
|
Witam serdecznie
|
|
|