2009-09-19, 11:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V
Cytat:
Napisane przez dymka
Na szczęście dzwonił sąsiad, że mi duszyczkę na korki z ekonomii matematycznej podeśle, więc budżet nie ucierpi tak bardzo 
|
mi się dziś śniło, że dawałam korki z angielskiego 
Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa
eh... ja sie wybieram na ekonomie na SUM i będę miała matmę do zaliczenia,   aż się boję, bo dawno już matmy nie miałam, a ostatnio jak miałam w liceum to dość nieudolnie tłumaczoną 
|
jak ekonomia to nie tylko matma będzie dużo matematykopodobnych jakaś ekonomia matematyczna, analiza ekonomiczna, ekonometria, prognozowanie i symulacje... i inne przyjemności 
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx
Też kupiłam dzisiaj i też w Biedronce chyba w takiej samej cenie nawet  Byłam z Tż na spacerze i zaszliśmy po drodze  Ja mam taki jak w załączniku
|
czyli mamy taką samą jest rewelacyjna właśnie mam na włosach mix z Lorysa wężowego, oleju z pestek winogron i oleju ryżowego
powiem Wam, że po ryżowym miałam wczoraj cudowne włosy cały dzień i dziś też były piękne, ale postanowiłam je jeszcze bardziej dopieścić 
Cytat:
Napisane przez motylek1007
bylam u fryzjerki, podciela mi wlosy na równo, pozniej dam fotke 
|
cudowne są bardzo błyszczą i kolorek też zacny teraz prezentują się znacznie korzystniej niż przed podcięciem 
Cytat:
Napisane przez 19agusia91
Dostałam z rossnetu kupon na 30% zniżkę na kosmetyki z serii Nivea Beautiful Age 
|
dobry patent z tą stronką rossneta 
Cytat:
Myślę, ze tak. Powiedzieli ostatnio, ze prezent będzie później. Tata dodał tajemnicze "przyjedzie" spojrzeli na siebie i się zaczęli dziwnie śmiać 
|
dostaniesz furę 
Cytat:
Napisane przez dymka
Śliczny  dobrze, że nie czarny, bo bym miała następną rzecz na liście do kupienia 
|
oj mi też się podoba, dobrze że nie mam kasy
Cytat:
EDIT jak mnie tak chwalicie, zaraz mam większą motywacje :P
|
to zawsze tak działa, całe szczęście.. 
Cytat:
Przedłużyłam sobie włosy w Fotoszopie 
|
hehe, Twoje naturalne są ładniejsze.. widziałam fotki śliczne 
Cytat:
mam dzis wilczy głód, od 4.33 zjadlam 4 bułki i 2 opakowania ciastek 
|
o matko, też dziś tak mam... masakra... tylko bym jadła i jadła, żołądek bez dna 
coś Wam powiem... wczoraj pisałam, że jadę do Tż-a na zebranie fundacji, bo powstaje nowe Stowarzyszenie... no więc przyjechałam na to zebranie, dużo ludzi, kawka, herbatka... no i gadanie o Stowarzyszeniu Kibiców AZS (siatkówka). no i doszło do wybierania Zarządu... już nawet nie wiem kto, ale ktoś przedstawił moją osobę jako kandydata, później głosowanie i...... tak oto zostałam PREZESEM Stowarzyszenia Kibiców AZS Zielona Góra masakra, co nie? wczoraj się z radości narąbałam, a dziś dalej w to niewierze hehe
|