Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-19, 11:02   #526
blondyna789
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Na szczęście dzwonił sąsiad, że mi duszyczkę na korki z ekonomii matematycznej podeśle, więc budżet nie ucierpi tak bardzo
mi się dziś śniło, że dawałam korki z angielskiego
Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
eh... ja sie wybieram na ekonomie na SUM i będę miała matmę do zaliczenia, aż się boję, bo dawno już matmy nie miałam, a ostatnio jak miałam w liceum to dość nieudolnie tłumaczoną
jak ekonomia to nie tylko matma będzie dużo matematykopodobnych jakaś ekonomia matematyczna, analiza ekonomiczna, ekonometria, prognozowanie i symulacje... i inne przyjemności
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Też kupiłam dzisiaj i też w Biedronce chyba w takiej samej cenie nawet Byłam z Tż na spacerze i zaszliśmy po drodze Ja mam taki jak w załączniku
czyli mamy taką samą jest rewelacyjna właśnie mam na włosach mix z Lorysa wężowego, oleju z pestek winogron i oleju ryżowego
powiem Wam, że po ryżowym miałam wczoraj cudowne włosy cały dzień i dziś też były piękne, ale postanowiłam je jeszcze bardziej dopieścić
Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
bylam u fryzjerki, podciela mi wlosy na równo, pozniej dam fotke
cudowne są bardzo błyszczą i kolorek też zacny teraz prezentują się znacznie korzystniej niż przed podcięciem

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Dostałam z rossnetu kupon na 30% zniżkę na kosmetyki z serii Nivea Beautiful Age
dobry patent z tą stronką rossneta
Cytat:
Myślę, ze tak. Powiedzieli ostatnio, ze prezent będzie później. Tata dodał tajemnicze "przyjedzie" spojrzeli na siebie i się zaczęli dziwnie śmiać
dostaniesz furę
Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Śliczny dobrze, że nie czarny, bo bym miała następną rzecz na liście do kupienia
oj mi też się podoba, dobrze że nie mam kasy
Cytat:
EDIT jak mnie tak chwalicie, zaraz mam większą motywacje :P
to zawsze tak działa, całe szczęście..
Cytat:
Przedłużyłam sobie włosy w Fotoszopie
hehe, Twoje naturalne są ładniejsze.. widziałam fotki śliczne
Cytat:

mam dzis wilczy głód, od 4.33 zjadlam 4 bułki i 2 opakowania ciastek
o matko, też dziś tak mam... masakra... tylko bym jadła i jadła, żołądek bez dna

coś Wam powiem... wczoraj pisałam, że jadę do Tż-a na zebranie fundacji, bo powstaje nowe Stowarzyszenie... no więc przyjechałam na to zebranie, dużo ludzi, kawka, herbatka... no i gadanie o Stowarzyszeniu Kibiców AZS (siatkówka). no i doszło do wybierania Zarządu... już nawet nie wiem kto, ale ktoś przedstawił moją osobę jako kandydata, później głosowanie i...... tak oto zostałam PREZESEM Stowarzyszenia Kibiców AZS Zielona Góra masakra, co nie? wczoraj się z radości narąbałam, a dziś dalej w to niewierze hehe