Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Kramik annmarie (kolorówka i perfumy)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-19, 12:28   #1
annmarie
Wtajemniczenie

Przekupka: 49 pkt / 100% pozyt.
GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Kramik annmarie (kolorówka i perfumy)

Witam,

Po powrocie na wizaz znów otwieram swój kramik.

Kilka zasad:
- wysyłka tylko listem poleconym (mnie wystarczy ekonomiczny - jeśli wolisz priorytet, napisz)
- jeśli masz mniej niż 5 przekupek - proszę Cię o wysyłkę jako pierwszą
- jeśli ustalisz jakiś termin i przesunie Ci się o 1-2 dni, nie ma problemu, ale przesunięcie o tydzień - dwa i więcej jest niedopuszczalny
- wysyłam czyste kosmetyki i takich oczekuję od Ciebie (również w środku - upierz gąbkę, pacynkę, usuń resztki szamponu wokół zamknięcia, itp.)
- zabezpiecz dobrze swoje kosmetyki - poczta wiele potrafi.

Dziękuję

Zasady opisów:
- na niebiesko jest to co dodaję,
- na brązowo rezerwacje,
- na szaro to, co nieaktualne,
- a to co już dawno wysłane, wykasowuję (żeby się nie gubić) .

Zapachy:

- Paco Rabane Pour Elle - 38/50 - bez pudełka

- Gloria Cacharel - ok. 5-6 ml, bez pudełka i korka (nie wiem, czy kiedyś miała - pochodzi z wymiany z zaufaną Wizażanką); buteleczka jest miejscami porysowana

- Ming Shu YR - ok. 12/15 ml, z plastikowym miękkim pudełeczkiem.

- Fresh Ginger Demeter - praktycznie pełna 15 ml (brak 2 kropel)

- Creme Brulee Demeter - ok. 14/15 ml

- Sugar and Spice Demeter - ok. 13-14/15 ml.

Za powyższe zapachy przygarnę chętnie perfumy (i raczej tylko perfumy).

- Odlewka Coty, Celine Dion - Celine Dion (za coś, co mi się spodoba, mogę oddać nawet cały flakonik - z 50 ml, ubytek to ok. 5 ml)

Kolorówka:

- Platinium Illuminator Estee Lauder - użyty ok. 4-5 razy pędzlem, z pudełkiem

- Blushing Blush Clinique - kolor 114 Iced Lotus - nieotwierany, nowy

- Shimmer Waves The Body Shop - ubytek ok. 20-25%, data - z listopada 2006, otwarty ok. 2 lat temu. Dość twardy, lekki kolor, natomiast piękne nabłyszczenie; pudełeczko jest porysowane

- Blush Bourjois - kolor 74 Rose Ambre, użyty 1 raz zewnętrznym pędzlem

- Mineral Power Blush Maybelline - kolor Gentle Pink, ubytek - ok. 10% (bardzo wydajny)

- malutka paletka Sephory (dwa cienie i szminka w czarnym pudełeczku) - nowa, zafoliowana

- puder w kompakcie Sephory (stare opakowanie) - kolor R15 Cool Porcelain; nowy, zaklejony

- Superstay Gloss Maybelline - kolor 103 Rhinestone Pink (delikatny, zgaszony róż); nowa, zafoliowana

- ColorAppeal L'Oreal - kolor 47 CinnamonCrystal, (ciepły), zużycie ok. 20%, pudełko mocno porysowane

- ColorAppeal L'Oreal Platinium - kolor 150 Real Silver - zużycie minimalne (2 pomalowania oczu); data "best before" - 01.2010

- Vollare i Glazel- kuleczki rozświetlające - złote, beżowe i kilka różowych

- Roberto Boro - paletka 4 różowo-fioletowych cieni najciemniejszy cień użyty dwa razy, pozostałe - nietknięte; mam drugą paletkę, która na oku wygląda niemal identycznie, więc chętnie oddam za jakiś drobiazg, albo jako dokładkę do większej wymianki

Lakiery:

- Sally Hansen - Double Duty - Base i Top, nowy w blistrze

- Sally Hansen - Advanced Hard as Nail, Strengthening Topcoat, nowy, w blistrze

- Sally Hansen - Complete Care 4 in 1 (nowy, bez blistra)

- lakier Black Chocolate Maybelline - brązowy lakier (ciemny brąz, bez drobinek) - użyty na 1 paznokieć; w buteleczce bylam pewna, że jest drobinkowy, a (niestety) nie jest - jako taki jest za ciemny dla mnie

- Sally Hansen - lakier Teflon Tuff szaro-błękitny kolor nr 53 - Sweet Deal Frost, użyty dwa razy

- 3D Collection - ozdoby na paznokcie srebrne kwiatki (10 różyczek i 10 jakiś polnych), naklejki, pod lakier bezbarwny (są na zdjęciu)

- Elin - paseczki ochronne do manicure ozdobnego/francuskiego :
- półokrągłe (standardowe) - 100 szt.
- trójkątne - 80 szt.
- fale - 50 szt.

Inne:

- 3 kosmetyczki - Johnson i Palmolive po zestawach balsam+żel (obie fioletowe), oraz pomarańczowa kosmetyczko-torba z YR (wszystkie nowe)

Moja wish-lista - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=223795

Pozdrawiam cieplutko i zapraszam do wymianek

Edytowane przez annmarie
Czas edycji: 2009-09-20 o 10:37
annmarie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując