Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy puścić Misia do desantu? ;/
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-03-11, 09:08   #30
Puny
Raczkowanie

Już po wielkim pożegnaniu Od 4 dni jestem sama i zorganizowłam sobie tyle zajęc, ze prawde mówiąc nie mam czasu na zbyt dużo myslenia, bo po powrocie do domu padam z nóg. Czekam tylko do niedzieli, bo wtedy będe mogła go odwiedzic Odwiedziny są od 10.00 do 18.00, powaznie zastanawiam sie czy nie przyjśc o 10.00 i nie wyjsc o 18.00

Cytat:
Napisane przez ginger86
narazie odliczam dni do przysięgi <07.04.06>
Tż ma również przysięge tego samego dnia Będziemy wiec odliczac razem

Cytat:
Napisane przez NiUśKa
jestem zalamana...piotrek mial wyjsc w ten weekend na przepustke jesli zda teorie, ale niestety nie zdal, wiec zobacze sie z nim dopiero za 5 tyg;
Przykro mi...Ale jak sama piszesz macie komórki, wiec nie jest keszcze tak źle. Nie martw się I wykorzystaj ten czas na coś ciekawego dla siebie. Ja zapisałam sie na kurs dotyczacy mojego zawodu oraz kupiłam twistera, zeby cwiczyc mięśnie brzucha Poza tym staram sie chodzic na wszystkie wykłady (co wcześniej nigdy mi się nie zdazało ). Mozesz ponadrabiac zaległości w filmach lub ksiązkach i często umawiac się z kumpelkami. Po prostu rób cokolwiek, zeby zapełnic wolny czas. wiem, ze to nie zaradzi tesknocie, ale przynajmniej zmęczona szybciej będziesz zasypiac bez zbędnego myślenia Trzymaj się

Nie wiem czy u waszych Tż w jednostce też tak jest, ale u mojego zrobili małego BigBrother'a Polega to na tym, ze kamerzysta bedzie ich filmował od dnia poboru do dnia przysięgi, a po przysiędze dostaną pamiątkowe CD. Fragmanty tych nagrań mają byc emitowane w naszej osiedlowaj telewizji Ja byłam lekko zdziwniona, co wy na to??

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2006-10-03 o 15:21 Powód: Post pod postem. Istnieje EDYCJA proszę z niej korzystać!
Puny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując