Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - niespodzianka na wieczorze panieńskim-co o tym myślicie? :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-19, 16:24   #35
serducho1234
Przyczajenie

Dot.: niespodzianka na wieczorze panieńskim-co o tym myślicie? :)

Rozumię, że każdy na swoje zdanie na ten temat , ale tak jak napisałam- w moim towarzystwie pomysł został zaakceptowany, wręcz w momencie kiedy miałam pewne wątpliwości czy dam radę to zrobić (bo przyznam że mialam lekką tremę ) reszta dziewczyn mnie dopingowała . A przede wszytskim podobało się PM i właśnie do dziś kiedy słyszymy piosenkę Michaela Jacksona- Billy Jean, wspominamy mój występ z uśmiechem na twarzy .

Cała zabawa zależy głównie od towarzystwa- zrobiłam mały wywiad wśród zaproszonych dziewczyn, pamiętam także z rozmów z PM jakie one są (bo połowy nie znałam) i po przemyśleniach stwierdziłam, że pomysł może się udać i tak było .

A jeżeli chodzi o inspirancje do tańca- to polecam spontan hihih. Kojarzyłam jakieś ruchy z widzianych gdzieś striptizów męskich-reszta własne pomysły . Naprawdę słowa zachęty od dziewczyn oraz niewielka ilość alkoholu pozwala się przełamać i uwolnić swoje emocje .

Życzę powodzenia dziewczynom, które zamierzają mój pomysł w jakikolwiek sposób wykorzytać . Uważam, że spontaniczność i oryginalność to ogromne zalety
serducho1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując