2009-09-19, 17:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V
Cytat:
Napisane przez motylek1007
niech panstwo sie postara i da takie warunki, zeby ludzie chcieli zostać tu, ja sie nie dziwie ze wyjeżdzają, sama bym wyjechala gdybym mogla i to bez żalu dla kraju.
Prawo polskie jest mocno "pokrecone" delikatnie mówiac i widze to kolejny raz w mojej obecnej sytuacji kiedy kupuje mieszkanie. Wiele bezsensowych przepisów, byleby jak najwiecej zabrac człowiekowi i na kazdym kroku dowalić 
|
Święte słowa. Mieszkając tu mam wrażenie, że wszystkie przepisy, procedury, są stworzone tylko po to, żeby utrudnić mi życie. I to prawda, wszystko po to, żeby z każdego obywatela wycisnąć ile się tylko da. A jeśli ktoś ma kawałek ziemi, to wszystko, byle tylko zagarnąć całość (nie wiem, czy tylko w tej chorej gminie tak robią, czy wszędzie).
Zresztą społeczeństwo też mamy, jakie mamy, więc się nie dziwię, że tylu ludzi wyjeżdża. Jak ja wyjadę, to mam nadzieję nie wrócić.
Agusia, mnie się podoba ten kok Tylko lipa, jeśli ma się nie utrzymać. Ja na bal gimnazjalny miałam zrobiony taki, że trzymał się w stanie nienaruszonym przez dwa dni i o to chodzi: żeby włosy nie przeszkadzały w zabawie i za szybko się nie spsuły.
Ja tam w ogóle lubię koki. Są baaaardzo wygodne a do tego ja bardzo dobrze w nich wyglądam Ale że mam bardziej renesansową niż dzisiejszą urodę, to się ładnie komponuje  
Dziewczyny, miała któraś z was biopsję?
|
|
|